Vitamin D3 - 1000 IU, 30 kapsul

Vitamin D3 v izredno visokem odmerku sestavlja prehransko dopolnilo, ki je primerno predvsem za krepitev imunskega sistema, sodeluje pa tudi pri krepitvi kostnega tkiva, omogoča zdravje kosti, pa tudi čvrste zobe in mišice. Vitamin D3 v izredno visokem odmerku sestavlja prehransko dopolnilo, ki je primerno predvsem za krepitev imunskega sistema, sodeluje pa tudi pri krepitvi kostnega tkiva, omogoča zdravje kosti, pa tudi čvrste zobe in mišice.
15717 15717

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitamin D3  v izredno visokem odmerku sestavlja prehransko dopolnilo, ki je primerno predvsem za krepitev imunskega sistema, sodeluje pa tudi pri krepitvi kostnega tkiva, omogoča zdravje kosti, pa tudi čvrste zobe in mišice. 

D vitamin - učinki

  • sodeluje pri krepitvi imunskega sistema
  • sodeluje pri absorbciji kalcijevih ionov
  • pripomore k zdravju imunskega sistema
  • sodeluje pri krepitvi zob in mišičnega tkiva
  • ...

Sestava prehranskega dopolnila

Oljčno olje - prečiščeno in rafinirano, vitamin D3 (holekalciferol – D3), stabilizator: zmes tokoferola naravnega izvora.

1 kapsula vsebuje 25 µg/1000 IU vitamina D3 v oljčni bazi (500 % RHP). Kapsula: želatina (želatina, glicerol, prečiščena voda).

Odmerjanje Vitamin D3 - 1000 IU dopolnila

Izdelek je primeren za dolgotrajnejšo uporabo. 

Kapsula naj se poplakne s kozarcem vode. Izdelek je primeren za odrasle osebe in otroke nad dopolnjenim 15. letom starosti. 

Odmerjanje: 1 kapsula s 1000 enotami na dan. 

Izdelek ni primeren za osebe  do 15. leta starosti. 

Opozorila ob uporabi dopolnila

- Ni primerno za otroke do 15. leta starosti.

- Shranjevati nedosegljivo otrokom.

- Primerno za brezglutensko dieto, nosečnice in doječe matere.

- Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Toplo poletno morje. V piranskem pristanu vam je na voljo sodobna motorna jadrnica za 6 oseb z vso pripadajočo navtično in potovalno opremo za daljše jadranje ali križarjenje. Akumulator je poln. Manjkajo le gorivo in vsakodnevne potrebščine, ki jih posadka potrebuje za udobno bivanje in potovanje. Vabljeni ste na dvodnevno zabavo s proslavljanjem rojstnega dne v prijateljski druščini v počitniški hiši na otoku Susak v spodnjem Kvarnerju.

Časa imate vsaj dva dni, saj se zabava začne šele jutri zvečer. Ker pa ste na tem privezu lahko le danes do 9. ure, morate poskrbeti za odhod. Ura je 7.30 zjutraj, sonce je že visoko, morje mirno, brez vetra. Bencinska črpalka je že odprta, trgovine odpirajo v Piranu ob 8. uri. Na hrvaške obmejne policijske čolne boste naleteli že takoj za rtom Savudriie.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov