Vitamin D3 2000 UI Pharmalife tekočina VitacurVeg, 30 mL

Splošno pomanjkanje vitamina D je prisotno v večinskem delu populacije pri vseh generacijah. Priporočljivo je, da vitamin D zaužijejo tudi športniki, vegani in vegetarijanci, ki jim tega vitamina v hrani primanjkuje. Splošno pomanjkanje vitamina D je prisotno v večinskem delu populacije pri vseh generacijah. Priporočljivo je, da vitamin D zaužijejo tudi športniki, vegani in vegetarijanci, ki jim tega vitamina v hrani primanjkuje.
453196 7248

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Droljc **** 2. 04. 2021 07:53
Ne pišem vam zaradi nagrade,saj nisem človek,ki bi znal napisati kaj zanimivega, pač pa se mi zdi ko... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z vitaminom D3.

Vitamin D prispeva

  • k normalni absorpciji kalcija in fosforja,
  • k normalni ravni kalcija v krvi,
  • k ohranjanju zdravih zob,
  • k delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.

Splošno pomanjkanje vitamina D je prisotno v večinskem delu populacije pri vseh generacijah. Priporočljivo je, da vitamin D zaužijejo tudi športniki, vegani in vegetarijanci, ki jim tega vitamina v hrani primanjkuje.

Vitamin D je v obliki D3 (holekalciferol), ki je močnejša oblika kot D2, prav tako pa deluje dalj časa. Pridobljen je iz lišajev Cladonia rangiferina, njegova ekstrakcija pa poteka brez uporabe toksičnih topil, z uporabo oljčnega olja kot naravnim nosilcem in etanolom. Izdelek vsebuje 2000 i.e. vitamina D.

Prednosti in karakteristike izdelka Vitamin D3 2000 UI enot

Izdelek je brez glutena, laktoze, GSO, umetnih arom, barvil in sladil. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance.

Navodila za uporabo Vitamin D3 2000 UI vitamina

15 kapljic izdelka dnevno (v enkratnem vnosu), po želji razredčenega v pijači (voda, sadni sok itd.); priporočljiv je enkraten dnevni vnos zjutraj ali v sredini dneva ali zvečer.

Opozorila ob uporabi Vitamin D3 2000 UI 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem pri sobni temperaturi, zaščiten pred vlago in svetlobo. Nosečnice, doječe matere in otroci, mlajši od 12 let, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestavine

sojino olje (Glicine max), holekalciferol (vitamin D3) iz lišajev Cladonia rangiferina, antioksidant: tokoferil acetat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Diagnoza

Poročila o diagnozi zajedavca kažejo, da so preiskave razma zov iztrebkov, obarvanih z različnimi specifičnimi barvanji, lažje izvedljive . bolj zanesljive kakor črevesna biopsija. Pri okužbi dihal, predvsem pri bol nikih z aidsom, preiskujemo sputum. Razmaze pred barv anj em pričvrsti
z etanolom, metanolom ali lO-odstotnim formalinom. Barvamo z nekoli spremenjeno metodo po Ziehl-Neelsenu, s safranin metilenskim modrilom barvanjem po Giemsi. Oociste se značilno obarvajo: v prvem primeru rdeč v drugem rdeče-oranžno in v tretjem svetlo modro. To nam omogoča hitro' zanesljivo ločitev oocist od podobnih kvasovk. Z 2-odstotno lugolovo razto no se oociste ne obarvajo, kvasovke pa se obarvajo rjavo.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov