Vitamini AD3EC peroralna emulzija za živali, 1000 mL

Vitamini AD3EC so multivitamini namenjeni prehrani domačim živalim za zdravo rast in razvoj ter dobro počutje. Vitamini AD3EC so multivitamini namenjeni prehrani domačim živalim za zdravo rast in razvoj ter dobro počutje.
499013 26726

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Boštjan **** 17. 07. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.Vitamini AD3EC so multivitamini namenjeni prehrani domačim živalim za zdravo rast in razvoj ter dobro počutje.

Te življenjsko pomembne vitamine dajemo v vodo za pitje, če želimo hitro povečati odpornost živali. Vitamine dajemo na primer ob izbruhih kužnih in parazitarnih bolezni ter ob neugodnih vplivih okolja, kot so visoka ali nizka temperatura, slaba ventilacija in podobno.

Sestava vitamini AD3EC emulzije

1 ml vitamini AD3EC peroralne emulzije vsebuje 50.000 enot vitamin A, 5000 enot vitamina D3, 30 mg vitamin E in 100 mg vitamina C v obliki natrijevega askorbata.

Pripravek vitamini AD3EC vsebujejo v maščobah topne vitamine in sicer vitamin A, D, E ter v vodi topen vitamin C. Vsi so za kvalitetno življenje ter hitro rast izrednega pomena.

Vitamin D3 sodeluje pri absorbciji kalcijevih ionov iz prebavnega trakta, ta pa za normalno rast in razvoj, ter kvalitetno sestavo kosti in mišično kostnega skeletnega sistema živali.

Vitamin E velja kot dobra zaščita imunskega sistema pred radikali.

Karenca vitaminov AD3EC

0 dni

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Krka Krka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja