Vitastas Fango z algami proti celulitu, 500 g

<strong>Vitastas Fango z algami proti celulitu je inovativen kozmetičen izdelek, ki je obogaten z ekstraktom rožmarina, bršljana, žajblja ter kitajske vrtnice. <br></strong> Vitastas Fango z algami proti celulitu je inovativen kozmetičen izdelek, ki je obogaten z ekstraktom rožmarina, bršljana, žajblja ter kitajske vrtnice.
564605 24535

Ocene in mnenja

Opis

Vitastas Fango z algami proti celulitu je inovativen kozmetičen izdelek, ki je obogaten z ekstraktom rožmarina, bršljana, žajblja ter kitajske vrtnice.

Izdelek je odlična mešanica zelišč, ki efektivno deluje na samo strukturo pomarančne kože ter jo poizkuša raztopiti. Celulit predstavlja med maščobne blazinice ujeto vodo, ki daje nzvzven videz nagbane pomarančne kože.

Celulit se najpogosteje pojavlja v predelih nog, kjer je veliko maščobnega tkiva. Celulit zato najlažje odstranjujemo s pomočjo telesne vadbe, skupaj z Vitastas Fango terapijo. Vsebnost alg pripomore k odstranjevanju toksinov, pospešuje mikrodrenažo in deluje prečiščevalno.

Uporaba Vitastas Fango kreme

Vitastas Fango pred uporabo temeljito premešajte in dobro pretresite zaprto embalažo. Kremo nanesite na želeni predel tako, da ustrezno količino nanesete na želeni predel in sicer na boke, zadnjico ter stegna. Namazan predel prekrijte s folijo ter pustite delovati vsaj 30 minut ali več. Fango nato po delovanju izperite s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov