x
Vse kategorije
Vitergin gozdni sadeži, 20 tablet
Vitergin gozdni sadeži, 20 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Vitergin gozdni sadeži, 20 tablet

Proizvajalec: Vitergin
Vitergin obogaten s petimi pomembnimi vitamini C, PP, B6, B2 in B1.
Cena: 0,90 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

RAZLOGI ZA UŽIVANJE VITERGINA

Energijo, ki jo telo potrebuje za normalno delovanje, dobi človek s hrano. Ko organizem razgradi hranljive snovi do preprostih kemičnih spojin, se sprošča energija, ki jo telo porabi pri psihofizičnih naporih.
Če želimo, da naše telo ostane v dobri kondiciji, kljub današnjemu tempu življenja, stresu in načinu prehrane, mu je treba ponuditi še nekaj več.
Ena od možnosti za nadomeščanje porabljene energije in spodbujanje delovanja obrambnih mehanizmov v telesu je tudi redno uživanje bonbonov Vitergin. Na voljo so v petih različnih okusih (pomarančni, limonin, eksotični, jagodni okus in okus po gozdnih sadežih).
Vitergin vsebuje glukozo in je obogaten s petimi pomembnimi vitamini: C, PP, B6, B2, B1, ki dajejo dodatno moč in energijo pri fizičnih naporih ter športu, pozitivno delujejo pri premagovanju utrujenosti.

ZAKAJ GLUKOZA IN VITAMINI?

Glukoza, ogljikov hidrat, je glavni vir energije v bonbonu: v telesu se hitro vsrka in učinkuje že nekaj minut po zaužitju.
Vitamini so esencialne snovi za življenje. Ker jih telo ne more sintetizirati samo, jih moramo dobiti s hrano. Danes velja, da potreba po vitaminih narašča s povečanimi psihofizičnimi napori in da se vodotopni vitamini izgubljajo tudi z znojenjem.
Vitergin zmanjšuje tveganje za splošno mišično utrujenost. Omogoča hitrejšo vzpostavitev normalnega stanja mišic.
En bonbon Vitergin pokriva pri odraslih 6 odstotkov, pri otrocih pa 10 odstotkov dnevnih potreb po dodatnih vitaminih.
Vitergin ni doping in ne vsebuje poživil. Deluje naravno in učinkovito. Telesu omogoča, da je zmeraj v dobri formi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Vnetje maternice

Koga lahko bolezen prizadene?
Povzročitelji vnetja maternice so predvsem bakterije, kot so klamidije in gonokoki (neiseria), redkeje so za bolezen odgovorni kolibakterije, stafilokoki ali streptokoki.

Maternično ustje predstavlja naravno pregrado za vzpenjanje klic in zato je zaščita lahko izgubljena, če pregrada popusti: to se zgodi na primer pri porodu, splavu ali prekinitvi nosečnosti. Bakterije pa se lahko naselijo tudi ob rednih krvavitvah ali pri posegih v maternico.

Verjetnost bolezni zviša uporaba spirale, ker ta omogoča lažji prodor klic v maternični vrat in maternično votlino. Pri ženskah, ki za zaščito uporabljajo spiralo, in tistih, ki še nikoli niso rodile, se bolezen pojavi sedemkrat bolj pogosto. Pri ženskah, ki so rodile že vsaj enkrat, pa se bolezen pojavi dvakrat bolj pogosto kot pri ženskah, ki ne uporabljajo spirale.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Vitergin z okusom jagode, 20 tablet

0,97 €

Vitergin pomaranča, 20 tablet

0,90 €

Micropor lepilni trak - Širina: 2,5 cm

1,35 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.