Vivanorm povoji - 6cmx4m, 1 kom

Mul povoji s tkanim robom. Mul povoji s tkanim robom.
463639 6530

Ocene in mnenja

Opis

Mul povoji s tkanim robom, izdelani po DIN 61631 standardu iz viskozne in bombažne preje. Uporabljajo se za obvezovanje in pritrditev obvezilnega materiala na rane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Želim okrepiti svoje kosti in se gibati z manjšim tveganjem za poškodbe.
Dejansko ni nikoli prepozno za aktivno utrjevanje svojih kosti. Tudi osemdesetletniki še lahko utrdijo svoje mišice in s ciljno vadbo nasprotujejo atrofiji kosti. Enkrat natrenirane mišice ščitijo skelet še leta po vadbi: starejše ženske, ki so dve leti petkrat tedensko izvajale ciljne vaje za moč, so imele še osem let po koncu vadbe boljši mišični oporni korzet. Njihove kosti so bile čvrstejše in so se redkeje zlomile.

-Okrepiti se brez športa.

-Vaje za krepitev za športne ljudi.

Na povezavo med športom in osteoporozo je treba gledati z dveh zornih kotov: če je bolezen že prisotna, se je treba pred začetkom vadbe posvetovati z zdravnikom. Ta lahko izmeri stabilnost kosti in priporoča morebitno fizioterapijo, da so vaše mišice in kosti trenirane čim bolje. Za preprečevanje osteoporoze, torej pred začetno atrofijo kosti, so smiselne predvsem tiste vrste športa, ki delujejo z velikimi silami na kosti in mišice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja