Vividus Ginel intimno milo, 150 mL

Vividus Tea Tree intimno milo vsebuje čajevec (olje), aloe vero, kamilico, slezenovec in sivko. Vividus Tea Tree intimno milo vsebuje čajevec (olje), aloe vero, kamilico, slezenovec in sivko.
465810 16039

Ocene in mnenja

Opis

Vividus Ginel intimno milo je namenjeno dnevni intimni negi:
- ščiti pred "nepovabljenimi gosti" in deodorira,
- ima pomirjevalni učinek.

Ne vsebuje natrij lauret sulfatov, parabenov, izotiazolinov, težkih kovin, olj, izopropilnih alkoholov, glutena, kemijskih antioksidantov in silikonov.

Vividus Tea Tree intimno milo vsebuje čajevec (olje), aloe vero, kamilico, slezenovec in sivko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zgodnja diagnoza kroničnih težav je vredna veliko več, kot si lahko predstavljate, Prav tako je pomembno, da odpravite negotovost, povezano z vašimi nediagnosticiranimi simptomi in zdravstvenimi težavami. Te koristi zdaleč odtehtajo finančno in čustveno breme obiska pri zdravniku.

Spremenite svoj odnos. Veliko moških - pa tudi žensk - ima odnos »saj ne potrebujem zdravnika« in tiho trpijo, prepričani, da bi obisk pri zdravniku pomenil poraz. Cas je, da to spremenite. Tako kot je uspeh v poslu vedno odvisen od ekipe, je tudi uspeh v zdravju. Vaš zdravnik je nujen za vas, da boste dosegli dolgo življenje in dolgo zdravje. Z njim ravnajte kot z dobrodošlim spremljevalcem vaše uspešne prihodnosti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja