x
Vse kategorije
Vivomixx - 10 vrečk ali akcijsko pakiranje
Vivomixx - 10 vrečk ali akcijsko pakiranje
Oceni izdelek in zasluži
4.5 4

Vivomixx - 10 vrečk ali akcijsko pakiranje

Proizvajalec: Neopredeljen
Vivomixx vrečka s 450 milijardami mlečnokislinskih bakterij in bifidobakterij.
Cena: 23,43 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Hladna veriga, vrečke

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Dejana; | 3. 11. 2016 01:00
/
Z izdelkom sem zelo zadovoljna, saj mi je pomagal pri ravnovesju v črevesju v času jemanja antibiotikov. Zelo sem zadovoljna tudi z vašo uslugo. Glede na to, da sem izdelek naročila v četrtek, ste se profesionalno odločili poslati izdelek v ponedeljek, da ne bi čez vikend stal na toplem na pošti. Izdelek je na naslov prišel še skoraj mrzel. Hvala vam. Lep pozdrav.
Dejana Palec
Danijel; | 3. 05. 2017 01:40
Razočaran...
Izdelek sem kupil z namenom, da si dokončno uredim črevesno floro, ki tudi več kot leto dni po jemanju močnih antibiotikov ni ista kot je bila prej in je nobeden probiotik do sedaj ni spravil čisto v red. Najbolj pa me je zanimalo ali se najmočnejši probiotik na tržišču lahko primerja z naravnimi probiotiki kot so domači mlečni kefir, vodni kefir in ostalimi fermentiranimi izdelki, ki jih že lep čas uporabljam in ali bo ponudil tisto nekaj ekstra kar sem od njega pričakoval. Na mene tale izdelek kljub ustreznemu skladiščenju in uporabi točno po navodilih žal ni imel absolutno nobenega efekta, tako da menim, da je redno uživanje fermentiranih izdelkov opravilo svojo nalogo veliko bolje, kot jo lahko (začasno) opravi konvencionalni probiotik - pa čeprav tako učinkovit kot Vivomixx oz. VSL#3. Verjetno bo večini ljudi, ki ne uživa redno fermentiranih izdelkov vseeno zelo pomagal, tistim ki pa jih pa ne pričakujte nekega večjega efekta. Moji lekarni se pa zahvaljujem, ker so bili korektni in me poklicali v petek, da probiotik ne bi stal na toplem, tako da so poslali takoj v ponedeljek.

Opis

POZOR: Izdelek je hlajen med transportom, vsekakor pa vseeno poskrbite za čimprejšen prevzem paketa. Na poštno enoto je oddan v večernih urah, sprejmite ga takoj zjutraj naslednjega dne in ga postavite v hladilnik.

Vivomixx je najbolj koncentrirana kombinacija liofiliziranih laktobacilov in bifidobakterij na trgu, saj vsebuje 450 miljard lioiliziranih bakterij v eni vrečki.

Kombinacija vsebuje osem različnih bakterijskih sevov (Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii, podvrsta bulgaricus). Ti bakterijski sevi so odporni na delovanje kislega želodčnega soka, žolčnih soli in pankreatičnih izločkov, zato lahko kolonizirajo goastrointestinalni trakt.

Priporočeno odmerjanje za odrasle je 1-2 vrečki na dan oz. po nasvetu lečečega zdravnika.

Vivomixx izdelek ne vsebuje alergenov oziroma snovi, ki bi povzročila alergijsko reakcijo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Now L-glutamin - prah ali kapsule

Od 19,50 €

Dabur Neem, 60 kapsul

11,27 €

Septolete, 30 pastil

5,55 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Hladna veriga, vrečke

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.