Voltatherm grelni obliži, 5 obližev (1+1 GRATIS)

Voltatherm grelni obliži je inovativni grelni obliž (medicinski pripomoček), ki zagotavlja do 8h toplote za podaljšano lajšanja bolečine. Postopno sproščanje za dolgotrajno olajšanje. Voltatherm grelni obliži je inovativni grelni obliž (medicinski pripomoček), ki zagotavlja do 8h toplote za podaljšano lajšanja bolečine. Postopno sproščanje za dolgotrajno olajšanje.
945684 12938

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 15. 09. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Voltatherm grelni obliži je inovativni grelni obliž (medicinski pripomoček), ki zagotavlja do 8h toplote za podaljšano lajšanja bolečine. Postopno sproščanje za dolgotrajno olajšanje.

Učinek obliža lahko traja celo do 24 ur, tovrsten učinek je opažen pri akutnih nespecifičnih bolečinah v spodnjem delu hrbta med uporabo obližev in po 2 dneh uporabe le-teh.

Način uporabe Voltatherm grelne terapije

Obliž odprite neposredno pred uporabo le-tega.

Odstranite grelni obliž iz pakiranja in pkastične folije. Obliža ni potrebno kakorkoli prepripravljati.

Odstranite zadnjo zaščitno stran obliža, nato nalepite toplotni obliž z lepljivo stranjo na boleče območje (hrbet ali vrat). Obliž nanesite na suho in čisto kožo. Močno pritisnite, da se obliž dobro prilepi.

grelni obliž se začne segrevati nekaj minut po odprtju in prilepljenju.

Odstranjevanje obliža: Ko odstranjujete grelni obliž, le-tega počasi odlepite tako, da ga odstranjujete s potegom od enega vogala proti diagonalno nasprotnemu vogalu.

Opozorila ob uporabi obližev

Obližev ne pustite prilepljenih na koži več kot 8 ur čez dan (24 ur). Ne uporabljajte več kot enega obliža na istem predelu telesa. grelni obliž je namenjen zgolj zunanji uporabi.

Ne uporabljajte obliža, če ste imeli v preteklosti alergično reakcijo na tovrsten topel/grelni obliž. Ne uporabljajte na poškodovani koži ali na občutljivih predelih kože, na predelih otekle ali kako drugače poškodovane kože. Grelni obliž Voltatherm nikoli ne uporabljajte med spanjem, ne ležite na grelni obliž in ne izvajajte pritiska na obliž (na primer, obliža ne uporabljajte pod pasom ali pod povojem).

Toplotni obliži lahko povzročijo opekline, še posebej ob nepravilni uporabi, ki ni skladna z navodili za uporabo. Če čutite pekoč občutek, oteklino, izpuščaje ali druge kožne spremembe, na mestu kjer se uporablja grelni obliž, ga nemudoma odstranite in se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom.

Ne uporabljajte obliža skupaj z drugimi pripravki, namenjenimi nanosu na kožo ali drugimi podobnimi grelnimi pripravki.
Ne rezite, ne prebijajte ali kako drugače poškodovajte obliža. Nemáčajte. Topli obliži so samo za enkratno uporabo.

Grelnih obližev nikakor ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let ali pri ljudeh, ki ne morejo sami odstraniti tovrstnega obliža. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Kdaj ne smete uporabljati VoltaTherm obližev?

Ne uporabljajte, če ste imeli v preteklosti alergično reakcijo na topel obliž.

Ne uporabljajte na poškodovani koži ali na občutljivih predelih kože.

Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let, ali osebah, ki ne morejo sami odstraniti toplega obliža.

Ne uporabljajte za tretiranje modric ali oteklin v 48 urah po poškodbi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ulcerozni kolitis

Pomemben dejavnik pri vsaki bolezni je stres oziroma ustrezno spoprijemanje s stresnimi situacijami. Stres namreč prek delovanja na živčni sistem deluje na imunski sistem organizma. Pri neustreznem odzivu na stres se bolezen lahko poslabša. Ogroženi so predvsem ljudje, ki živijo v kroničnem stresu, ki mu sledi še akutni stres.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Glaxosmith kline Glaxosmith kline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov