Vonpharma Betaglukan Super Strong + Vitamin C, 60 kapsul

Vonpharma Betaglukan Super Strong + Vitamin C je inovativno naranvo prehransko dopolnilo, ki je obogateno z izključno naravnimi formulacijami, ki so dodatno tudi farmacevtsko preizkušene. Vonpharma Betaglukan Super Strong + Vitamin C je inovativno naranvo prehransko dopolnilo, ki je obogateno z izključno naravnimi formulacijami, ki so dodatno tudi farmacevtsko preizkušene.
10395 10395

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vonpharma Betaglukan Super Strong + Vitamin C je inovativno naranvo prehransko dopolnilo, ki je obogateno z izključno naravnimi formulacijami, ki so dodatno tudi farmacevtsko preizkušene.

Bolj je proizvod naraven, boljši je in bolj sprejemljiv za modernega človeka je - so prepričani v laboratorijih Vonpharma.

Prednosti prehranskega dopolnila Vonpharma

  • naraven proizvod
  • izdelek je produkt strogih meril farmacevtske industrije
  • ixdelek je sledjiv
  • izdelek je varen
  • izdelek je kakovosten
  • izdelek je nadvse učinkovit
  • izdelek je varen za uporabnike

Aktivne sestavine prehranskega dopolnila

Beta glukani - kakšno je delovanje ne smemo natančneje napisati, o delovanju si več preberite v številnih publikacijah in na spletu (uporabite brskljalnike). 

Izvor tega glukana je iz kvasovke Saccharomyces cerevisiae, ki spada med polisaharide, ki so netopni. 

Maitake goba je drevesna goba, z znanstvenim imenom Grifola frondosa je obogatena s števinimi biološko aktivmnimi substancami, ki spadajo med predhodnike D vitaminas. Sem štejemo sestavini: grifolano in ergosterol. 

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. C vitamin ima tudi številne druge vloge - zadostna količina je izrednega pomena, saj sodeluje pri ohranjanju in pri produkciji vezivnih tkiv, ta pa se med drugin nahajajo predvsem v koži, najrazličnejših tkivih in tudi v žilnem sistemu, zato je nadomeščanje tako pomembnega vitamina izredno pomembno. 

VSEBINA sestavin (v 1 kapsuli): vsebnost sestavine
1,3-1,6-Beta –glukan 280 mg
Vitamin C 100 mg (125%*)
* priporočeni dnevni vnos ali RDA vrednost

Sestavine prehranskega dopolnila

sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), Beta-glukani iz kvasovk (Saccharomyces cerevisiae), askorbinska kislina, sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat in silicijev dioksid), ovoj kapsule (želatina), barvilo (titanov dioksid in železov oksid).

Vonpharma Betaglukan Super Strong + Vitamin C ne vsebuje snovi, ki bi delovale alergeno, ne vsebuje soli in umetnih barvil ter ne vsebuje konzervirnih sredstev. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Slan okus: deluje pomirjujoče, odvaja, v majhnih količinah spodbuja prebavo, v velikih pa povzroči bljuvanje. Preveč soli škoduje ledvicam in tkivu. Poleg tega se lahko koža zaradi prekomerne uporabe soli začne gubati, lasje pa začnejo izpadati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PharmaHealth PharmaHealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov