VONpharma ImunnPro Junior sirup, 100 mL

VONpharma ImunnPro Junior je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z edinstveno in 100 % naravno kombinacijo betaglukanov ter cinka, mikroorganizma, črnega bezga ter propolisa. VONpharma ImunnPro Junior je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z edinstveno in 100 % naravno kombinacijo betaglukanov ter cinka, mikroorganizma, črnega bezga ter propolisa.
351652 6815

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

VONpharma ImunnPro Junior je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z edinstveno in 100 % naravno kombinacijo betaglukanov ter cinka, mikroorganizma, črnega bezga ter propolisa.

Inovativna mešanica sestavin ima številne ugodne učinke na organizem. 

Črni bezeg je obogaten s C vitaminom, ta pa ima številne učinke, tako na splošno odpornost organizma, pripomore k optimizaciji imunskega sistema. C vitamin ima vpliv tudi na produkcijo vezivnega tkiva, žil - deluje kot odličen antioksidant. 

Sirup je tako mešanica številnih sestavin, ki vzpodbujajo zdravje in ugodno vplivajo na delovanje imunskega sistema - predvsem imunskega sistema vašega otroka. 

Prednosti prehranskega dopolnila

  • ne vsebuje umetnih barvil
  • ne vsebuje alergenov
  • ne vsebuje ojačevalcev okusa
  • ne vsebuje dodanih sladkorjev
  • je primeren celo za otroke od 1. leta starosti dalje
  • kvalitetne vhodne surovine
  • ...

VONpharma ImunnPro Junior sirup je prehransko dopolnilo, primerno za vse, ki so izpostavljeni psihofizičnim obremenitvam, jemanje je primerno predvsem v obdobju prehladov, v jeseni, pozimi. 

V kolikor opažate povečano obolevnost za prehladi ipd, izdelek še posevej redno uporabljajte. 

Način uporabe sirupa VONpharma ImunnPro Junior

  • Otroci med 1 in 7 letom – odmerite 5 mL na dan
  • Otroci med 7 in 10 letom – odmerite10 mL na dan
  • Otroci, starejši od 10 let in odrasli – odmerite 15 mL na dan

Sestavina prehranskega dodatka

5 ml sirupa vsebuje

10 ml sirupa vsebuje

15 ml sirupa vsebuje

Vitamin C 

60 mg (75%*)

120 mg (150%*)

180 mg (225%*)

Beta-glukan (iz naravnih gob Lentinus edodes (shiitake))

30 mg

60 mg

90 mg

Črni bezeg

20 mg

40 mg

60 mg

Propolis v obliki ekstrakta

15 mg

30 mg

45 mg

(BL21) Bifidobacterium longum tyndalized (mikroorganizmi)

800 milijonov

1,6 milijarde

2,4 milijarde

(LB42) Lactobacillus bulgaricus tyndalized (mikroorganizmi)

800 milijonov

1,6 milijarde

2,4 milijarde

Cink (v citratni obliki)

2,5 mg (25%*)

5 mg (50%*)

7,5 mg (75%*)

* priporočen dnevni vnos

SESTAVINE: L-askorbinska kislina, lentinus edodes (shiitake), sambucus nigra, propolis, kulture mikroorganizmov (bifidobacterium longum in lactobacillus bulgaricus), cinkov citrat, naravno sladilo (fruktoza), sredstvo za vzdrževanje vlage (glicerol), konzervans (natrijev benzoat in kalijev sorbat), zgoščevalec (ksantanski gumi). Izdelek lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje alkohola. Izdelek vsebuje naravne sestavine.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Boleča rama, kronična

Odločitve s pomočjo zdravnika
Kirurški posegi: Operacije se danes predlaga le, če fizioterapija ne more zmanjšati bolečin. Pred vsako operacijo je treba pridobiti še drugo strokovno mnenje.

Pogosto se razširi kanal, po katerem poteka del mišic v rami: s pomočjo endoskopa in brez večjih rezov se odstrani notranje sloje kosti na delu rame. Nato se odstrani poškodovano tkivo in pogosto vneti sluznik (»akromioplastika«). Po nekaj dneh mirovanja se začne pasivno razgibavanje, po šestem tednu pa aktivna fizioterapija.

Če je bila odkrita pretrgana mišica ali kita ali če se da s pomočjo šiva konca ponovno spraviti skupaj ali če se pretrgana kita ni preveč skrčila, se izvede šivanje na rotacijsko točko. Pri tem posegu se nitke pritrdijo na kosti, na katere so pritrjene mišice ali kite. Ramenski sklep mora nato tri tedne mirovati. Da se ramenska kapsula medtem ne bi zlepi la, je treba roko pasivno gibati. Če se prezgodaj začne aktivno gibanje - na primer stegovanje in dvigovanje roke -, se lahko niti strgajo. Proti bolečinam pomagajo vrečke z ledom in masaža veznega tkiva.

Če je ramenski sklep že zelo tog, se lahko odločite za mobilizacijo v narkozi, torej za gibanje pod narkozo. Predtem se odreže prekratke tkivne vezi, ki so povzročile togost sklepa. Zareze niso potrebne, ker bi lahko manjši deli kosti pogledali ven.

Po vsakem uspešnem zdravljenju se je treba izogibati prepihu, mrazu in enostranskim obremenitvam, da ne pride ponovno do težav.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov