VONpharma Vitamin D3 1.000 I.E. naravni želejčki z okusom pomaranče za otroke in odrasle, 60 želejčkov

S pomočjo VONpharma Vitamin D3 1.000 I.E., v obliki želejčkov, bodo tako odrasli kot otroci z veseljem zaužili zadostno količino nujno potrebnega vitamina D. S pomočjo VONpharma Vitamin D3 1.000 I.E., v obliki želejčkov, bodo tako odrasli kot otroci z veseljem zaužili zadostno količino nujno potrebnega vitamina D.
29040 29040

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

S pomočjo VONpharma Vitamin D3 1.000 I.E., v obliki želejčkov, bodo tako odrasli kot otroci z veseljem zaužili zadostno količino nujno potrebnega vitamina D.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • žvečljive tablete
  • zadostna količina vitamina D
  • prijeten okus pomaranče
  • za otroke
  • za odrasle
  • s kokosovim oljem
  • brez glutena in laktoze
  • ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ter okusov

Delovanje in aktivne sestavine prehranskega dopolnila VONpharma Vitamin D3 1.000 I.E.

Vitamin D je izredno pomemben za človeško telo. Pravimo mu sicer tudi sončni vitamin, saj ga lahko naše telo proizvaja samostojno. Vendar pa se velika večina prebivalcev srečuje s pomanjkanjem tega vitamina. S sodobnim načinom življenja smo namreč veliko premalo na sončni svetlobi, da bi naše telo lahko proizvedlo zadostne količine vitamina D, ki ga dejansko potrebuje naše telo pri številnih funkcijah.

Odrasli so večino dneva v službah, ki jih opravljajo v zaprtih prostori. V popoldnevih pa ima redko kdo dovolj energije, da bi se namensko izpostavljal soncu. Hkrati pa tudi vemo, da je pretirano izpostavljanje soncu škodljivo za našo kožo.

Na drugi strani imamo otroke, ki več ur na dan preživijo v šolskih klopeh, popoldan jih čaka učenje in oblica domačih nalog, nekateri pa se udejstvujejo še v izven šolskih dejavnostih, pri čemer se jih večina prav tako odvija notri.

VONpharma zato predstavlja inovativno prehransko dopolnilo  Vitamin D3 1.000 I.E v oliko naravnih želejčkov z okusom pomaranče. Prehransko dopolnilo je primerno tako za otroke kot odrasle. Cela družina bo sedaj imela dovolj nujno potrebnega vitamina D. Vitamin je pridobljen izključno iz naravnega vira, lanolina, ki je pridobljen iz ovčje volne.

Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. Na pomembnost vitamina D nakazuje tudi dejstvo, da vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Pripomore pa tudi k normalni ravni kalcija v krvi ter prispeva k normalni absorpciji kalcija ter fosforja. Vitamin D prispeva k vzdrževanju normalnih kosti ter zob in pripomore k vzdrževanju normalnega delovanja mišic. D vitamin pa ima vlogo tudi v procesu delitve celic.

V želejčkih pa je tudi kokosovo olje, ki ima visoko vrednost MCT - srednjeverižnih trigliceridov, kateri omogočajo visoko stopnjo biorazpoložljivosti ter absorpcije. Zaradi kokosovega olja je vitamin D dlje obstojen, brez dodanih umetnih konzervansov.

Tabela sestavin

 AKTIVNE SESTAVINE V 1 ŽELEJČKU   %PDV* 
 Vitamin D 1.000 IU/25 μg   500%*
 Kokosovo olje  20 mg  

* priporočen dnevni vnos

Sestavine: kokosovo olje, sladilo (maltitol sirup), želirno sredstvo (želatina), regulator kislosti (citronska kislina), holekalciferol, sredstva za glaziranje (naravno palmovo olje, naravno kokosovo olje, karnuba vosek), emulgator (sojin lecitin), naravna aroma pomaranče, barvili (kurkumin in karmin), voda.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1 želejček.

Kadarkoli v dnevu zaužijte 1 želejček. Svetujemo, da ga prežvečite namesto klasičnega bonbona, saj ima prijeten pomarančni okus.

Shranjujte dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja