VP LAB High Protein proteinska ploščica, 10x100 g

Vsaka mišica v našem telesu za regeneracijo in rast potrebuje beljakovine.
8242 8242

Ocene in mnenja

Opis

Vsaka mišica v našem telesu za regeneracijo in rast potrebuje beljakovine. Beljakovinski napitki so odlični, vendar se jih včasih naveličamo, poleg tega pa so nerodni za transport. Zelo okusen, takoj pripravljen in lahko prenosljiv beljakovinski obrok predstavljajo beljakovinske ploščice. 
 
VP LAB High Protein proteinska ploščica vsebuje enkraten vir ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo počasno sproščanje energije, v kombinaciji z 32 grami visoko kakovostnih sirotkinih in mlečnih beljakovin.
 
Tablici so dodane tudi vlaknine. Izdelek ima tudi odlično razmerje cena/količina, saj je ena največjih ploščic na trgu sploh. Vse te lastnosti uvrščajo VP LAB High Protein proteinsko ploščico med odlične izbire za vse športnike.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 1-2 čokoladici dnevno kot odličen visoko-beljakovinski obrok obogaten z vlakninami. Vsebuje manj kot 1g sladkorja.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 100 g
Odmerek: 100 g

  Na odmerek

Energijska vrednost 345 kcal

Beljakovine 38,8 g

Ogljikovi hidrati 20.7 g

- Sladkorji 0,8 g

Maščobe 12.2 g

- Nasičene maščobe 5.9 g

Vlaknine 13,4 g

Natrij 0,81 mg

Sestavine:
Maltitol, mlečne beljakovine, polidektroza, sojine beljakovine, hidrolizirane beljakovine kolagen, glicerin, kakav v prahu, arome, rastlinsko olje.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Naravno načrtovanje družine

Veliko žensk je »preprosto sitih«, da morajo leta in leta polniti svoje telo s hormani ali si pustiti vstavljati nekakšne tujke. Zato so tiste metode preprečevanja zanositve, ki ne potrebujejo kemičnih, hormonskih ali »mehaničnih« pripomočkov, ponovno deležne naraščajoče priljubljenosti. Pred pogoji so natančno samoopazovanje, določena ustaljenost načina življenja in reden mesečni cikel pa tudi sporazum s partnerjem, da se bosta ob plodnih dnevih zadržala ali uporabila dodatno metodo kontracepcije.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja