x
Vse kategorije
VP LAB High Protein proteinska ploščica, 10x100 g
VP LAB High Protein proteinska ploščica, 10x100 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

VP LAB High Protein proteinska ploščica, 10x100 g

Proizvajalec: The nutrition
Vsaka mišica v našem telesu za regeneracijo in rast potrebuje beljakovine.
Cena: 34,84 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Vsaka mišica v našem telesu za regeneracijo in rast potrebuje beljakovine. Beljakovinski napitki so odlični, vendar se jih včasih naveličamo, poleg tega pa so nerodni za transport. Zelo okusen, takoj pripravljen in lahko prenosljiv beljakovinski obrok predstavljajo beljakovinske ploščice. 
 
VP LAB High Protein proteinska ploščica vsebuje enkraten vir ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo počasno sproščanje energije, v kombinaciji z 32 grami visoko kakovostnih sirotkinih in mlečnih beljakovin.
 
Tablici so dodane tudi vlaknine. Izdelek ima tudi odlično razmerje cena/količina, saj je ena največjih ploščic na trgu sploh. Vse te lastnosti uvrščajo VP LAB High Protein proteinsko ploščico med odlične izbire za vse športnike.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 1-2 čokoladici dnevno kot odličen visoko-beljakovinski obrok obogaten z vlakninami. Vsebuje manj kot 1g sladkorja.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Naravno načrtovanje družine

Veliko žensk je »preprosto sitih«, da morajo leta in leta polniti svoje telo s hormani ali si pustiti vstavljati nekakšne tujke. Zato so tiste metode preprečevanja zanositve, ki ne potrebujejo kemičnih, hormonskih ali »mehaničnih« pripomočkov, ponovno deležne naraščajoče priljubljenosti. Pred pogoji so natančno samoopazovanje, določena ustaljenost načina življenja in reden mesečni cikel pa tudi sporazum s partnerjem, da se bosta ob plodnih dnevih zadržala ali uporabila dodatno metodo kontracepcije.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.