x
Vse kategorije
VP LAB Lean Protein & Fiber ploščice, 10x60 g
VP LAB Lean Protein & Fiber ploščice, 10x60 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

VP LAB Lean Protein & Fiber ploščice, 10x60 g

Proizvajalec: The nutrition
VP LAB Lean Protein & Fiber ploščice spadajo v sam kvalitetni vrh tovrstnih izdelkov.
Cena: 27,44 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Črevesje je eden od najpomembnejših organov za notranjo detoksifikacijo telesa in izločanje strupov. Zdravo črevesje z urejeno črevesno floro je prva bojna linija telesa pred raznimi vsiljivci. Zaradi raznih zunanjih dejavnikov, kot so onesnaženo okolje, zrak, hrana in voda, slabe prehranjevalne navade s premalo zaužitimi vlakninami, stres, pomanjkanje gibanja in telesne aktivnosti ter zloraba alkohola, zdravil, kofeina, antibiotikov in sladkorja, pa se ravnovesje v našem črevesju lahko poruši. Posledično prihaja do raznih zdravstvenih težav in prebavnih motenj, telo pa ne izloča odpadnih snovi dovolj učinkovito.
 
THE Nutrition je razvil novo formulo, ki vsebuje idealno razmerje topnih in netopnih vlaknin.
 
Glukomanan spada med telesu najkoristnejše vlaknine. Pridobiva se iz korenine rastline konjak in je visoko prečiščen, vodotopen vir vlaknin. Glukomanan ima najvišjo molekularno težo in viskoznost med vsemi vlakninami. To pomeni, da lahko absorbira velike količine vode, s čimer se mu volumen izjemno poveča. Posledično zmanjšuje občutek lakote, preprečuje prenažiranje.
 
Psilij je poznan po svoji neverjetni kapaciteti, da svojo gostoto lahko poveča tudi več kot 100-krat. Mehkejše blato pomeni bolj redno odvajanje ter je odličen vir vlaknin.Njegova največja kvaliteta pa je gotovo njegovo prebiotično delovanje. Rast črevesnih bakterij je izrednega pomena.
 
Navodila za uporabo: Tablico zaužijte med obroki, kot nadomestek malice. Obvestilo alergikom: izdelek vsebuje mleko, gluten, sojo in mandlje. Lahko vsebuje sledi kokšjih jajčnih beljakovin.
 

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Kontracepcija
Metoda bazaine temperature

Telesna temperatura ženske po ovulaciji naraste za 0,2 do 0,5 stopinje Celzija in upade šele z začetkom naslednje krvavitve. S tem pa je mogoče le pozneje ugotoviti, ali se je zgodila ovulacija. Temperaturo se meri takoj po prebujanju. Ob bolezni in vročini, malo ali nemirnem spanju oziroma nenehno menjajočem se spalnem ritmu (na primer pri izmenskem delu), močnem uživanju alkohola ali psihični napetosti lahko naraste tudi brez ovulacije. Jemanje zdravil lahko spremeni vrednost - v smislu znižanja temperature. V povezavi z opazovanjem cervikalne sluzi je metoda bazaine temperature ena najvarnejših metod naravne kontracepcije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.