Waterpik Express WF02-E2 zobna prha potovalna

Waterpik Express WF02-E2 zobna prha potovalna je brezžična zobna prha Waterpik je namenjena otrokom in situacijam, kjer ni možen priklop na elektriko v kopalnici. <br> Waterpik Express WF02-E2 zobna prha potovalna je brezžična zobna prha Waterpik je namenjena otrokom in situacijam, kjer ni možen priklop na elektriko v kopalnici.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
486523 17842
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Waterpik Express WF02-E2 zobna prha potovalna je brezžična zobna prha Waterpik je namenjena otrokom in situacijam, kjer ni možen priklop na elektriko v kopalnici. <br>

Brezvrvična uporaba Waterpik Express WF02-E2 prhe

- Pulzirajoč curek: 1.450 kapljic/min
- Učinkovitejša od nitkanja
- 93% zmanjšuje krvavenje dlesni
- 52% zmanjšuje vnetje dlesni
- Nastavitev tlaka.
- Očisti nedostopna mesta

Izdelek deluje na tri navadne zamenljive baterije, ki so velikosti AA. Odvisno od same frekvence uporabe izdelka pa ju uporabljamo še 1-2 meseca. Kapaciteta rezervarja prenosne ustne prhe znaša 150 mL.

Waterpik zobna prha omogoča nastavitev tlaka curka, kar omogoči lažje privajanje na prhanje zob tistim, ki se s tovrstno nego srečujejo prvič.

Uporaba Waterpik Express WF02-E2 zobne prhe

1. Pred prvo uporabo nastavite regulator tlaka na najnižjo stopnjo. Nato postopoma povečujte tlak vodnega curka do želene stopnje.
2. Prhanje pričnite s standardnim nastavkom. Vodni curek usmerite na rob dlesni pod kotom 90°. 3. Usta rahlo zaprite, da preprečite škropljenje naokrog. Le toliko, da bo voda nemoteno odtekala iz ust v umivalnik.
3. Priporočamo, da pričnete s čiščenjem kočnikov in se počasi pomikate proti sprednji strani. Z brizgalnim nastavkom počasi drsite po robu dlesni in se med zobmi za kratek čas ustavite. 4. Nadaljujte dokler ne očistite vse predele okoli zob in med njimi.

Učinkovanje:
* Prhi Waterpik je dodan ortodontski nastavek za spiranje in krtačenje težko dostopnih mest okrog ortodontskega aparata. Z vodo, ki priteka skozi nastavek boste odstranili ostanke hrane.
* Z uporabo nastavka za čiščenje jezika odstranimo bakterije z jezika, ki so prav tako eden izmed krivcev za zadah.

Učinkovitost zobnih prh Waterpik dokazuje preko 45 kliničnih študij.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Spolna dovzetnost v zrelih letih

Pri obeh spolih seksualna moč z leti pojenja, toda vzorec se pri moških in ženskah na splošno razlikuje. Moška spolna moč doseže vrh v začetku dvajsetih, nato pa počasi pojenja. Ženska po drugi strani doseže vrh spolnega doživljanja veliko pozneje, nato pa ohranja nekakšen plato, ki začenja počasi upadati šele v poznih šestdesetih letih.

Veliko raziskav dokazuje močne spolne pobude pri ženskah, starih 70 in celo 80 let, enako velja tudi za nekatere moške. Navadno je ženske strah, da bo z menopavzo nenadoma izginila tudi spolna moč. To seveda ne drži.

Z menopavzo se pojavi tudi zaskrbljenost ženske zaradi izgube mladostne privlačnosti ali pa zaradi dejstva, da njeni otroci ne potrebujejo več materinske oskrbe. Vse te negotovosti lahko zmanjšajo njeno spolno odzivnost.

Psihološke prednosti

Moški in ženske približno v enakem življenjskem obdobju dosežejo najvišji položaj v službi. Starejši ljudje, ki svojih mladostnih ambicij še niso izpolnili, se lahko počutijo ogrožene zaradi mlajših kolegov. Občutki, ki jih prevevajo, se lahko izrazijo v pomanjkanju spolnega zanimanja. Nekateri so prepričani, da na spolnem področju niso več dovolj dobri. Tako moški kot tudi ženske včasih začnejo iskati rešitev tako, da se podajajo v spolne avanture in najalov ter žalosten način skušajo podoživeti delček mladosti. Vendar zadovoljivega spolnega razmerja pri starejšem paru ni težko negovati, če le skrbi za dobro medsebojno razumevanje, tovarištvo in vzajemno spoštovanje skozi srednja leta. Pri večini parov je to izvedljivo, saj je razmerje nekaj, za kar se je vredno potruditi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Waterpik Waterpik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov