Wave Protect Classic rdeča zaščitna torbica proti sevanju

Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti umetnemu sevanju, ki ga oddajajo mobilni aparati. Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti umetnemu sevanju, ki ga oddajajo mobilni aparati.
463108 18103

Ocene in mnenja

Opis

Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti sevanju. Notranja zaščitna tkanina je narejena in testirana v Nemčiji, zunanjost pa je atraktivnega videza in v mehki alcantari.

Dimenzije:
72 x 141 mm

Torbica ima velik žep za shranjevanje telefona.

Wave protect vsebuje najnovejšo in zanesljivo zaščito proti sevanju, to potrjujejo vodilni strokovnjaki Univerze Zvezne vojske v Münchnu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pojavi pa se lahko tudi pri starejših moških, pri katerih se pojavi neravnovesje med nastajanjem testosterona in estrogena. Ginekomastijaje lahko eden od stranskih učinkov zdravil, kot je na primer digoksin.

KAKO LAHKO UKREPAMO?

Pri novorojenčkih nabreklost prsi uplahne približno v tednu dni. Pri pubertetnikih nabreklost prsi uplahne, ko se produkcija hormonov uravnovesi, običajno zdravljenje ni potrebno. Pri starejših moških pa je potrebna natančna anamneza in pregled, da se izključi morebiten rak dojke in poišče druge vzroke za ginekomastijo. Če je ta posledica zdravil, lahko poskusijo z menjavo zdravila, če je to mogoče.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wave protect Wave protect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja