x
Vse kategorije
Wave Protect Young rjava zaščitna torbica proti sevanju
Wave Protect Young rjava zaščitna torbica proti sevanju
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Wave Protect Young rjava zaščitna torbica proti sevanju

Proizvajalec: Wave protect
Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti umetnemu sevanju, ki ga oddajajo mobilni aparati.
Cena: 19,68 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Posebna torbica za mobilni telefon nudi do 95% zaščito proti sevanju. Notranja zaščitna tkanina je narejena in testirana v Nemčiji, zunanjost pa je atraktivnega videza in v mehki alcantari.

Wave protect vsebuje najnovejšo in zanesljivo zaščito proti sevanju, to potrjujejo vodilni strokovnjaki Univerze Zvezne vojske v Münchnu.

Dimenzije:
Dimenzije: 72 x 141 mm

Torbica ima velik žep za shranjevanje telefona.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Težave zaradi povečane prostate se sčasoma pojavijo pri večini moških. Povečanje prostate je običajni del staranja. Študije so pokazale, da je bolezen pogostejša v zahodnih državah kot na primer v Aziji.

Kaj sploh je prostata? Večina ljudi je zanjo že slišala, ne vedo pa, kakšna je njena funkcija in kje sploh je. Prostata leži pod sečnim mehur jem. Njeno delovanje še ni dokončno pojasnjeno. Glavna funkcija prostate je produkcija bistre tekočine, ki omogoča prehranjevanje semenčic, ki se pred izlivom shranjujejo v semenjaku. Za pravilno delovanje so potrebni hormoni, ki jih proizvajata modi (predvsem testosteron, pa tudi prostaglandin ). Če je raven testosterona prenizka, se prostata skrči. Blizu prostate ležita mišici zapiralki sečnega mehur ja, ena nad in druga pod žlezo. Uravnavata odtok seča iz sečnega mehur ja, sodelujeta pa tudi pri izlivu semena.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.