Weleda granatno jabolko nočna krema za obraz, 30 mL

Weleda granatno jabolko nočna krema za obraz je krema za intenzivno nočno nego, ki zmanjša znake staranja. Weleda granatno jabolko nočna krema za obraz je krema za intenzivno nočno nego, ki zmanjša znake staranja.
8612 8612

Ocene in mnenja

Opis

Weleda granatno jabolko nočna krema za obraz je krema za intenzivno nočno nego, ki zmanjša znake staranja.

Nočna krema z ekstraktom granatnega jabolka zmanjša gube, ščiti kožo pred oksidativnim stresom in izboljša elastičnost kože. Njegove aktivne sestavine pospešujejo regeneracijo in gladijo kožo na povsem naraven način.

Nočna krema z granatnim ekstraktom predstavlja učinkovito zaščito pred stresnimi faktorji. Krema se hitro absorbira in zaščiti kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja, še posebej pa je primerna za uporabo pooči, saj je ravno v tem času koža bolj dovzetna za privzem aktivnih učinkovin. Očarljivo olje naravnega granatnega jabolka, arganovo olje in olje makadamije  je primerno predvsem za nego zahtevne kože.

Nočna krema zmanjšuje pojavnost gub in izboljšuje elastičnost in odpornost kože. Oblika kože obraza se zdi čvrsta, koža izžareva lepoto in živahnost.

Rezultat uporabe kreme

  • sijoča in napeta koža
  • zdrav izgled kože
  • regenerirana koža, zdrava na izgled

Olje granatnega jabolka

Je rumene do rdečkaste barve, razmeroma viskozno, spada v olja z obilico aktivnih sestavin. Olje je bogato z redko punicinsko kislino (nenasičena maščobna kislina). To dragoceno rastlinsko olje ima antioksidativne lastnosti, spodbuja regeneracijo in je primerno za suho, starajočo kožo. Olje je pridobljeno iz ekološkega nasada granatnih jabolk.

Uporaba Weleda granatno jabolko nočne kreme

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, dekolteja ali vratu. Kreme ne nanašajte v bližino oči, za ta namen uporabite kremo za okrog oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov