Weleda olje za nego v nosečnosti, 100 mL

Weleda olje za nego v nosečnosti je kozmeično olje, ki kožo neguje, jo mešča ter posledično preprečuje nastajanje strij. Weleda olje za nego v nosečnosti je kozmeično olje, ki kožo neguje, jo mešča ter posledično preprečuje nastajanje strij.
937002 7255

Ocene in mnenja

Opis

Weleda olje za nego v nosečnosti je kozmeično olje, ki kožo neguje, jo mešča ter posledično preprečuje nastajanje strij.

Med nosečnostjo žensko telo opravlja zelo veliko nalog. V tem obdobju se spremenijo številne funkcionalnosti organizma in sicer se pospeši prebava, spremeni se koža zato je sedaj izbira ustreznega kozmetičnega proizvoda izjemnega pomena. 

Naravni izdelki in izdelki visoke kakovosti poudarjajo vašo lepoto in vam pomagajo, da se počutite udobno.

V času nosečnosti ima žesko telo izrazito pomembne vloge, med drugim varuje plod ter med enim prehranjuje dete, ki raste v njej. Prav hormonske spremembe pa povzročijo, da postane vezivno tkivo izrazito mehko ter raztegljivo.

Weleda olje za nego tako neguje ter preprečuje nastajanje strij predvsem na predelu trebuha, na zadnjici, na dojkah oziroma kjerkoli lahko nastanejo.

Učinkovine kozmetičnega olja

mandljevo olje, jojobino olje - zadržuje vlago, gladi in neguje olje pšeničnih kalčkov - bogato z vitaminom E izvleček arnike - izboljšuje elastičnost kože

Kako uporabiti Weleda olje?

Weleda olje za nego v nosečnosti neguje, vlaži ter izboljšuje elastičnost kože.

Olje Weleda nanesite do 3 krat dnevno oziroma po potrebi tako, da vmasirate z dlanmi, kamor nanesete olje in počakate, da se predhodno malenkost otopli.

Izdelek lahko s pridom uporabljate v nosečnosti ter vse do 3 mesece po porodu

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje sečnega mehurja

Kako bolezen poteka?
Glede na potek je vnetje lahko akutno - simptomi so nenadni, številni in izraziti ter jih je enostavno prepoznati ali kronično - simptomi so slabo izraženi, okužba pa poteka tiho in brez posebnih znakov.

V primeru značilne akutne okužbe pride večinoma ob jemanju antibiotika do izboljšanja v nekaj dneh. Glede na prisotnost dodatnih bolezenskih stanj je vnetje lahko nezapleteno - bolniki nimajo pridružene anatomske ali funkcionalne motnje v sečilih (npr. vstavljen urinski kateter) ali obratno zapleteno. V slednjem primeru, ko ima bolnik neko pridruženo stanje, je potek okužbe dolgotrajnejši in terja daljše zdravljenje ter več kontrol.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja