Weleda svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice, 2.2 mL

Weleda svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice je inovativen kozmetičen izdelek, ki je primeren za regeneracijo in zaščitno nego tako nohtnega tkiva kot tudi obnohtne kožice. Weleda svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice je inovativen kozmetičen izdelek, ki je primeren za regeneracijo in zaščitno nego tako nohtnega tkiva kot tudi obnohtne kožice.
8561 8561

Ocene in mnenja

Opis

Weleda svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice je inovativen kozmetičen izdelek, ki je primeren za regeneracijo in zaščitno nego tako nohtnega tkiva kot tudi obnohtne kožice.

Weleda svinčnik je inovativna kozmetična nega, ki neguje tako obnohtno kožico kot tudi samo površino nohta, z namenom, da je ta bolj prožna, vzdržljiva, nelomljiva. Po nanosu olja so nohti na videz negovani in prav tako prijetni na izgled.

Svinčnik Weleda poskrbi, da bodo nohti prijetno gladki, saj ohranja zdravje ter naravno lepoto nohtnega tkiva.

Prednosti Weleda svinčnika

  • obnohtna kožica bo prijetno omehčana
  • vaši nohti bodo na videz prijetno sijoči
  • nohti bodo zaradi vsebnosti hranljivih olj na videz bolj okrepljeni

Izdelek vsebuje kar 4 različne sestavine in sicer olje iz semen granatnega jabolka, karitejevo maslo in čebelji vosek. Vse naštete sestavine med seboj delujejo sinergistično, regnerativno, nohti so po nanosu zaščiteni pred prekomerno dehidracijo - posledično se zmanjša tudi lomljivost nohtov. Omenjena olja poskrbijo za prijeten lesk površine nohta, nadalje pa tudi za izredno regeneriran izgled nohtnega tkiva.

Weleda svinčnik je primeren tudi za vegansko usmerjene posameznike, je dermatološko preizkušen ter ga koža dobro prenaša.

Izdelek ne vsebuje nepotrebnih dodatkov, ki bi površino kože ali nohta iritirali.

Uporaba Weleda pisala

Nanesite na površino nohtov in nežno masirajte tako, da pred uporabo svinčnik pripravite tako, da zavrtite vrh samega svinčnika, nato nanesite na površino nohta in kožice. Po potrebi nanos obnovite po umivanju rok.

Nanešen naos lahko tudi nežno vmasirate s pomočjo konic blazinic prstov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja