x
Vse kategorije
Wellion CholEx kapsule, 3x30 kapsul (2 kupiš, 3 dobiš)
Wellion CholEx kapsule, 3x30 kapsul (2 kupiš, 3 dobiš)
Oceni izdelek in zasluži
4.4 5

Wellion CholEx kapsule, 3x30 kapsul (2 kupiš, 3 dobiš)

Proizvajalec: Wellion

Wellion CholEx je sedaj dostopen v priročnem pakiranju po 90 tablet - pri čemer vam 30 tablet Wellion CholEx podarimo.

Cena: 18,17 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Namenuravnavanje holesterola

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

andrej*** | 6. 04. 2015 02:00
/
Wellion cholEx kapsule izjemno pomagajo ženi pri vzdrževanju ravni holesterola v krvi, ki ga ima kar nekaj preveč. Zvedela sva za ta izdelek in sva zelo hvaležna, ker je res odličen. Redno gaq jemlje dvakrat dnevno in se ji je stanje lepo uredilo. Še enkrat-zadeva je odlična.
Lep pozdrav Andrej Šmauc Laško
Dragica*** | 22. 05. 2015 02:00
/
Enkrat sem že komentirala ta izdelek, pa naj bo še v drugo. Enostavno - pomaga.
mitja*** | 14. 08. 2016 02:00
/
Mnenja še ne morem dati, ker ga premalo časa uporabljam.

Lep pozdrav Mitja
andrej*** | 2. 06. 2017 08:18
Perfekten izdelek
Najlepše se vam zahvaljujem za resnično ekspresno dostavo. Ženi te kapsule nedvomno zelo, zelo pomagajo, saj je brez zdravil zelo znižala raven holesterola  In ga ima zdaj skoraj normalnega. Resnično izjemno dober izdelek, pri katerem nameravava ostati dokler bo možno.  Še enkrat najlepša hvala za zares hitro dostavo.  Želim vam lep dan.
Anton*** | 27. 08. 2020 07:22
tone.plankar@gmail.com
Pred pričetkom jemanja kapsul Cholex sem iskal primerno rešitev za znižanje ravni holesterola. Prebral sem več mnenj o koristnosti uživanja teh kapsul in se odločil, d aposkusim. Na spletu sem našel ponudbo v spletni lekarni Žućemberk in se zaradi ugodne ponudbe odločil naročiti izdelek pri tem ponudniku. Kapsule jemljem 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Uživam jih že 3 leta. Raven holesterola se mi je uravnala na primerno raven in se raven ohranja brez nihanj. Stranskih učinkov zaenkrat nisem zaznal. Priporočam pa poleg jemanja teh kapsul že prehranski dodatek v obliki omega 3 zaradi zviševanja nivoja dobrega holesterola. Priporočam jemanje kapsul Cholex in nakup v spletni lekarni Moja Lekarna iz Žužemberka.

Opis

Wellion CholEx je sedaj dostopen v priročnem pakiranju po 90 tablet - pri čemer vam 30 tablet Wellion CholEx podarimo. Paket je namenjen eni osebi kot celotna terapija zmanjševanja vsebnosti serumskih koncentracij holesterola saj vsebuje Monakolin K.

Wellion CholEx je povsem naravno prehransko dopolnilo in je namenjeno predvsem tistim osebam, ki imajo težave s povišanimi vrednostmi krvnega holesterola.

Vsebnost snovi v prehranskem dopolnilu Wellion CholEx

1 kapsula Wellion CholEx prehranskega dopolnila vsebuje kar 80 mg rdeče fermentirane riževe moke (Oryza sativa fermentiran s kvasovko Monascus Purpureus).

Vsebnost Monakolina K v tej moki je 5 % kar ustreza okvirno vrednosti 4 mg čistega monokalina K, kar je ustrezen dnevni vnos monokalina K.

Monakolin K je odlična prventiva pri vseh ljudeh s povišanim krvnim holesterolom, ko najrazličnejša zdravila še niso potrebna.

Uporaba Wellion CholEx

Vzemite 1 kapsulo Wellion CholEx na dan z nekaj tekočine najbolje pri obroku. Če je drugače priporočeno je možno odmerek tudi povečati.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Naj holesterol ne bo težava - koliko si lahko pomagate s prehrano?

Ste vedeli, da po nekaterih teorijah na božični dan zaužijemo celo do 6000 kalorij? Če to drži, poskrbimo, da bo med njimi čim manj takšnih, ki bi vplivale na dvig že tako povšanega holesterola. Ogromno se jih srečuje s tem dravstvenim tveganjem,... preberi več...

Možganska kap - trenutek, ki za vedno spremeni življenje!

Večina možganskih kapi se zgodi v domačem okolju - ukrepajmo hitro in pravilno, pri tem pomaga GROM GROM - kaj to pomeni? Govor - ali oseba lahko govori jasno in razumljivo? Roka - Ali lahko oseba dvigne roko in jo tam drži? Obraz - Ali se oseba... preberi več...

Naravni statini - zdravilo prihodnosti!

Povečana vrednost holesterola je eden izmed največjih dejavnikov tveganja za pojav srčne in možganske kapi. Zato je ozaveščanje o tem, kaj je lahko razlog za nastanek povišanega holesterola, bistvenega pomena. Pomembno pa je tudi vedenje, kako... preberi več...

Holesterol!

Holesterol! Se ga lahko rešimo po naravni poti? Kadar je holesterol v mejah normale, se z njim ne ukvarjamo kaj dosti. Toda ko nas zdravnik opozori na povišanje njegove ravni, si marsikdo zaželi, da bi bil nanj pozoren že prej. Povišan holesterol... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Namenuravnavanje holesterola

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.