Wellion Galileo merilni lističi za glukozo, 50 lističev

Wellion Galileo merilni lističi za glukozo je medicinski pripomoečk, ki je namenjen za uporabo z Wellion Galileo merilnim setom za merjenje glukoze in ketonov. Wellion Galileo merilni lističi za glukozo je medicinski pripomoečk, ki je namenjen za uporabo z Wellion Galileo merilnim setom za merjenje glukoze in ketonov.
440507 14646

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Wellion Galileo merilni lističi za glukozo je medicinski pripomoečk, ki je namenjen za uporabo z Wellion Galileo merilnim setom za merjenje glukoze in ketonov.

Wellion Galileo merilni lističi je izdelek izredno visoke kvalitete in vrhunske izdelave.

Wellion Galileo so merilni llističi, ki so primerni za sočasno uporabo z Wellion Galileo merilnim setom za meritev glukozne koncentracije v krvi. 

Lističi so tako izdelani iz več različnih tehnološko razvitih slojev, med katerimi se nahajajo izredno občutljivi elektrodni sistemi, ki omogočajo učinkovito ter izredno natančno merjenje ravni glukoze v krvi.

Kako merilec Wellion Galileo izmeri glukozo v krvi

Meritev glukoze v krvi je zelo enostavna - za to enostavnostjo meritve pa vlada nekaj let razvoja in dela. Substrat, ki je nanešen na površino testnih lističev je je kemijsko imenovana sestavina pod imenom glukozna oksidaza, ki reagira z glukoznimi enotami v sami krvi, ki jo nanesete.

Pri tovrstni reakciji spajanja glukoze in glukozne oksidaze nastane šibek električni tok, ki ga aparat natančno izmeri ter prikaže na zaslonu.

Prednosti merilnih lističev za glukozo Wellion Galileo

- zelo enostavno merjenje ravni glukoze

- meritev ravni glukoze je enostavna, tehnologija ne omogoča kodiranja

- testni lističi so pakirani v kvalitetni posodici, ki omogoča zaščito pred zunanjimi dejavniki

- daljša uporabnost testnih lističev in omogočanje vzdrževanja okolja, ki je suho

- inovativna zaščita pred onesnaženjem aparata s krvjo - listič je dovolj dolg za enostaven nanos.

Lističe uporabljati le v kombinaciji z Wellion Galileo merilnim setom. Velikost lističev je zadosti velika, a momogoča normalno rokovanje s tesnimi lističi. Njihova pritočna velikost omogoča enostavno odvzemanje le-teh iz posodice, ki jo po vsakemu odprtju čim hitreje zaprite in zaščitite pred vlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Diagnoza

V diareičnih iztrebkih najdemo živahno gibajoče se trofozoite, v formiranih iztrebkih pa s pomočjo lugolove raztopine ciste. Balantidije lahko tudi gojimo na gojiščih za črevesne protozoje.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja