x
Vse kategorije

Wellmune za krepitev imunskega sistema vseh družinskih članov

torek, 27 april 2021

Wellmune je vodilni naravni beta glukan iz posebnih lastniških kvasovk Saccharomyces cerevisiae, ki klinično dokazano pomaga krepiti imunski sistem.

Kako deluje Wellmune?

Wellmune3 deluje na prirojen del imunskega sistema. Pomembno je, da Wellmune podpira delovanje imunskega sistema, ga modulira in ne prekomerno stimulira. Wellmune preide v telo s pomočjo specializiranih celic imunskega sistema v črevesju. Že v črevesju ga celice imunskega sistema razgradijo na manjše fragmente, ki se nato vežejo na nevtrofilce. najštevilnejše imunske celice v telesu. Z Wellmunom aktivirani nevtrofilci se hitreje premikajo ter prepoznajo in uničijo vsiljivce, kot so bakterije in virusi.

Dokaz učinkovitosti

Znanstveno razumevanje mehanizma delovanja Wellmuna v telesu je dobro raziskano in objavljeno v recenziranih raziskavah. Raziskave jasno kažejo delovanje Wellmuna na imunski sistem in njegove sposobnosti, da pomaga:

• izboljšati splošno imunsko zdravje,

• ohranjati splošno fizično zdravje,

• zaščititi telo pred škodljivimi učinki stresa.

Za otroke: Zagotavljanje imunske podpore pri odraščanju otrok Zagotavljanje podpore otrokovemu ranljivemu imunskemu sistemu je pomembno. »Otrokov imunski sistem začne delovati optimalno v najstniških letih. Do takrat je priporočljivo otrokom pomagati povečati njihovo naravno obrambo telesa tudi z dodatki... kot je vsakodnevno uživanje Wellmuna.«, pravi Dr. Bill Sears, pediater in klinični profesor pediatrije na Univerzi v Kaliforniji, Irvine School of Medicine. Klinične študije kažejo, kako Wellmune pomaga ohranjati zdravje otrok:

66% manj obolenj zgornjih dihalnih poti Otroci, ki so jemali Wellmune, so v obdobju 12 tednov poročali o 66% manj simptomih okužb zgornjih dihalnih poti v primerjavi z otroci, ki so jemali placebo.

Starši želijo podpirati imunski sistem svojih otrok z naravnimi, varnimi in znanstveno podprtimi izdelki, ki ustrezajo njihovemu aktivnemu, hitremu življenjskemu slogu in so hkrati privlačni za njihove izbirčne jedce

Za odrasle: Zdravje imunskega sistema v obdobju stresa

Nihče ni imun na stres in na žalost vse več ljudi trpi zaradi zdravstvenih težav, ki so posledice kroničnega stresa. Eden najbolj škodljivih učinkov stresa je zatiranje imunskega sistema. Čeprav lahko akutni ali kratkoročni stres poveča imunski odziv, je kronični ali dolgoročni stres povezan s številnimi težavami v delovanju imunskega sistema, vključno:

• s supresijo imunskega sistema,

• s prezgodnjim staranjem imunskega sistema,

• z večjim tveganjem za nastanek bolezni,

• z večjim številom okužb zgornjih dihalnih poti.

62% zmanjšanje simptomov zgornjih dihalnih poti

Klinična študija je pokazala, da se je v 4 tednih za kar 62% zmanjšalo število žensk, ki so poročale o simptomih obolenj zgornjih dihalnih poti. Vse ženske, udeležene v študiji, so bile izpostavljene vsakodnevnim obremenitvam, ki so jim povzročale dolgoročen stres.

Dokazane imunske koristi Wellmuna so pisane na kožo odraslim, ki se trudijo ostati zdravi ob obvladovanju vsakodnevnih stresnih naporov.

»Vsakomur, ki občuti stres zaradi svojega poklica, potovanja, odnosov ali drugih razlogov, koristijo Wellmune” in njegove sposobnosti naravno krepiti naš imunski sistem « pravi Dr Shawn Talbott, direktor raziskav za GLH Nutrition.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.