Wellwoman, 30 kapsul

Široka paleta hranil in mikroelementov. Široka paleta hranil in mikroelementov.
2022-01-26 18,13 €
495468 2138

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Wellwoman prehransko dopolnilo je inovativen prehranski dodatek v obliki kapsul, namenjen vsem sodobnim in aktivnim ženskam, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja. Široka paleta hranil in mikroelementov, ki jih vsebujejo kapsule Wellwoman, predstavlja odlično naravno dopolnilo zdravemu življenjskemu stilu na tistih področjih, ki so za žensko še posebej pomembna.

Za močan imunski sistem in odpornost poskrbi vitamin C. Optimalna kombinacija vitaminov, mineralov in antioksidantov pa pomaga vzdrževati visoko raven energije in vitalnosti skozi vse leto.

Navodila za uporabo Wellwoman tablet

Priporočljiv odmerek je 1 kapsula na dan, ki jo zaužijemo s kozarcem vode ali drugo hladno pijačo (ne s kavo ali čajem), najbolje po glavnem obroku.

Prehransko dopolnilo predvsem žensko telo oskrbi s številnimi minerali in elementi, ki so nujno potrebni za kvaliteto življenja. Sodobno življenje od moderne ženske zahteva skoncentrianost, zbranost. Pogosto se morajo ženske še precej bolj dokazovati, zato naj bo kvalitetno prehransko dopolnilo vir vsega dobrega, vir vitaminov in mineralnih snovi.

Vplivi določenih sestavin Wellwoman dopolnila

B6, B12 in železo prispevajo k normalni sproščanje energije, prav tako sodelujejo pri normalizaciji živčnega sistema.

Folati, pantotenska kislina in vitamin B12 spadajo v skupino vitmainov B kompleksa in posledično prispevajo tudi k zmanjševanju utrujenosti.

Selen, cink in vitamin A, prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Tiamin in vitamin B12 prispevata k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Vitamin C je je pomemben antioksidant in posledično pripomore k normalizaciji imunskega sistema, vključen pa je tudi k tvorbi vezivnih tkiv.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ljubezen na preizkušnji
Otrokovo težavno vedenje delno izvira iz njegove gensko programirane potrebe po čustvenem stiku z vami. Če ima občutek, da je stik izgubil, ga včasih poskuša znova vzpostaviti z izzivanjem. Se bomo takrat nanj odzvali jezno ali pa bomo njegovo težavno vedenje razumeli kot znamenje, da ga prikrajšujemo za pozitivne trenutke z nami?
Provociranje
Če starši ne poskrbijo za dovolj prijetnih skupnih trenutkov, v katerih so sami z otrokom, otrok lahko začne njihovo pozornost pritegovati s težavnim vedenjem. Majhni otroci so pogosto zelo iznajdljivi, kadar presodijo, da je treba staršem parati živce, da bi dobili dovolj pozornosti. Vpijejo vam v uho, skačejo po vas ali vam zvežejo skupaj vezalke na obeh čevljih. S takšnim dejanjem sporočajo: "Mami, izgubil sem stik s tabo. Ze zelo dolgo mi nisi ničesar rekla ali se me nežno dotaknila. Zato bom vpil, da bom dobil odziv od tebe. Vem, da boš morda jezna name, ampak je pa že bolje to, kot pa da me sploh ne opaziš."
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabiotics Vitabiotics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja