x
Vse kategorije
What Nits balzam v spreju, 100 mL
What Nits balzam v spreju, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

What Nits balzam v spreju, 100 mL

Proizvajalec: Nature's Response
What nits! Balzam v spreju proti ušem brez izpiranja je lahek balzam na bazi organskega olja čajevca, ki učinkovito odganja naglavne uši in ščiti lasišče pred njihovo okužbo.
Cena: 9,08 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasprej, balzam

Ocene in mnenja

Opis

What nits balzam v spreju proti ušem brez izpiranja je lahek balzam na bazi organskega olja čajevca, ki učinkovito odganja naglavne uši in ščiti lasišče pred njihovo okužbo.

Uporaba:

Izdelek nanesite na oprane oz. vlažne lase ter jih razčešite.

Opozorila:

V primeru nezaželenih učinkov prekinite z uporabo. Izogibajte se inhalaciji in kontaktu z očmi. V primeru kontakta z očmi izperite z vodo. V primeru epilepsije, kožnih alergij, astme, nosečnosti in jemanja homeopatskih preparatov, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Vztrajajte, da kadilci v vaši okolici kadijo zunaj. Samo dva načina sta za odpravljanje dima v zraku: znebite se vzroka dima ali se sami umaknite iz zakajenega prostora. Danes večina kultur zahteva, da se kadilci prilagajajo nekadiIcem, in ne obratno. Zato naj vam ne bo nerodno prositi kadilce med vami, naj kadijo zunaj.

Zagovarjajte prepoved kajenja v restavracijah in bifejih. Nekateri zagovorniki kajenja poskušajo prepričati javnost, da bi umaknili ali vsaj ublažili prepoved kajenja na javnih krajih. Ostro nasprotujte temu, obenem pa izbirajte tudi druge družabne kraje, kjer se ne zbirajo kadilci.

Če ste bili močno izpostavljeni pasivnemu kajenju, pojdite na pregled. Ce so bili v vašem gospodinjstvu, ko ste bili majhni, kadilci ali če ste bili kadar koli v življenju izpostavljeni vsakodnevnemu pasivnemu kajenju, se pogovorite s svojim zdravnikom glede testiranj za pljučnega raka in dihalne težave, imenovane kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB). Vaš zdravnik bo morda uporabil računalniško tomografijo (CT), da bo dobil podrobno sliko notranjosti vaših pljuč, ali pa bo preveril delovanje pljuč, da bo videl, koliko zraka vdihnete in izdihnete ter koliko kisika vsrkavate.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasprej, balzam

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.