What Nits šampon proti ušem, 250 mL

What Nits šampon proti ušem odganja naglavne uši na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa. What Nits šampon proti ušem odganja naglavne uši na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa.
596931 16044

Ocene in mnenja

Opis

What nits šampon deluje proti ušem na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa.

Uporaba:

Šampon vtrite v mokre lase in pustite delovati 3 minute, potem temeljito sperite.

Opozorilo:

Izogibajte se kontaktu z očmi, v primeru kontakta izperite z vodo.

Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

NASTALA ŠKODA

Nekaj nedvomno, morda veliko. Če se radi sončite in si prizadevate za ohranjanje zagorele polti, nehote prispevate k staranju svoje kože. Sončenje uničuje elastična vlakna, ki ohranjajo prožen in gladek videz kože. To privede do zgodnejših gub, peg in razbarvanj kože. Še pomembneje je, da sončne opekline znatno prispevajo h kožnemu raku.

Če ste za večjo porjavelost kože obiskovali sončni studio, pozor. Umetno sonce nasprotno od reklam ne ustvarja »vame« porjavelosti polti zvišuje tveganje za kožnega raka in gube. V študiji Medicinske fakultete Univerze Brown so raziskovalci odkrili, da je pri obiskovalcih sončnih studiev kar za 2,5-krat višja verjetnost, da bodo dobili eno od treh najpogostejših oblik kožnega raka, kot pri ljudeh, ki sončnih studiev ne uporabljajo. V nekaterih namreč uporabljajo višje ravni ultravijoličnih (UV) žarkov, kot jih oddaja opoldansko poletno sonce.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja