What Nits tekočina proti ušem, 100 mL

What Nits! scalp rub proti ušem je tekočina za odkrivanje in odstranjevanje naglavnih uši na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa. What Nits! scalp rub proti ušem je tekočina za odkrivanje in odstranjevanje naglavnih uši na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa.
596949 16045

Ocene in mnenja

Opis

What Nits scalp rub proti ušem je tekočina za odstranjevanje naglavnih uši na bazi organskega olja čajevca, neem olja in evkaliptusa.

Uporaba:

Nanesite na oprane vlažne lase, razčešite in pustite na laseh 15 – 20 minut, še enkrat dobro razčešite in glavnik vsakič očistite, da z njega odstranite uši, operite lase s šamponom; proces ponavljajte vsake 4 dni 2 tedna.

Opozorila:

V primeru kontakta z očmi, izperite z vodo. V primeru epilepsije, kožnih alergij, astme, nosečnosti in jemanja homeopatskih preparatov, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se inhalaciji in kontaktu z očmi.V primeru nezaželenih učinkov prekinite z uporabo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ali lahko popravim? Ne.

Izpostavljenost soncu, zlasti če vas je zaradi želje po popolni polti opeklo, poškoduje kožo na način, ki ga ni mogoče popraviti. Vendar lahko naredite veliko, da preprečite nadaljnjo škodo - in da oblike kožnega raka odkrijete dovolj zgodaj, da ga je mogoče ozdraviti.

Če jih bo opazil, bo verjetno dal testirati majhen vzorec, da bi določil njegovo naravo. Prosite tudi družinskega zdravnika in ginekologa, naj bosta pozorna na nenavadne pojave na koži.

Prepoznajte nevarna znamenja, ko jih opazite. Melanom je lahko črnkaste ali rjavkaste barve
z neostrimi robovi. Lahko pa je tudi rdečkast, rožnat ali vošče ne barve, ali pa je ranica, ki se noče zaceliti. Med drugimi opozorilnimi znamenji so srbenje, krvavitev, občutljivost na dotik in očitna rast. V bistvu si vse, kar je na vaši koži videti nenavadno, zasluži pozornost zdravnika.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja