Whisbear mrmrajoči medvedek, 1 medved
Whisbear mrmrajoči medvedek, 1 medved
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Whisbear mrmrajoči medvedek, 1 medved

Proizvajalec: Neopredeljen
Whisbear mrmrajoči medvedek je namenjen za miren spanec vašega dojenčka oziroma otroka.
Brezplačna poštnina!
Cena: 56,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namentolažba
Tip izdelkamedvedek

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Whisbear mrmrajoči medvedek je namenjen za miren spanec vašega dojenčka oziroma otroka.

Whisbear mrmrajoči medvedek posnema tako imenovan šum, kot ga je malček slišal v času fetalnega obdobja, kot ga je preživel v maminem trebuščku. Tako otrok lažje zaspi, zvok, ki ga oddaja naprava pa je na las podoben tistemu zvoku, ki ga otrok tako rad sliši in ga povsem obožuje.
Whisbear mrmrajoči medvedek je naprava, ki zazna tudi otroški jok in takrat takoj prične delovati ter oponašati znašilen mrmrajoči zvok. Ko aparat zazna, da se je dojenček povsem umiril aparat preneha s svojo aktivnostjo.
"stand by" možnost - naprava preide v stanje pripravljenosti, kar pomeni, da se vklopi takoj, ko ponovno zazna jok dojenčka samodejen izklop, ko dojenček preneha jokati otroku pomaga izoblikovati spoznavati čutenje.
Whisbear mrmrajoči medvedek je idealno darilo za mamico, očka ter dojenčka. Izdelan in oblikovan na predvsem na podlagi opaženih želja mamic.

Inovativna funkcija CRY SENSOR
Izdelek je naprava, ki oddaja šum in tako posledično postane otroku najljubša igrača in toležilka ob enem. Whisbear s funkcijo CRYsensor se po 40 minutah delovanja ustavi in ​​preide v stanje pripravljenosti. Ko Whisbear budnost otroka takoj ukrepa z vključitvijo pomirjujočih šumov in po 20 minutah dela ponovno preklopi v stanje pripravljenosti.

Ostale prednosti medvedka

vsebuje magnete v predelih v tačk - možna pričvrstitev medvedka na voziček, posteljico,...
šumeča ušeska - za igro otroka
Garancijski rok za ta izdelek je doživljenski. Kvaliteta izdelka je zagotovljena, garancija pa se ne uveljavlja v primeru raztrganin materiala ali namerne poškodbe materiala.

Whisbear se lahko nekoliko razlikuje, saj so vsi medvedki ročno izdelani.
Medvedek za tolažbo otroka tako deluje na 3 baterije velikosti AAA, potrebne za upravljanje naprave, ki pa niso vključene v kompletu.

Dimenzije medvedka
Whisbear dimenzije cca .: 31x13,5 cm
Dimenzije embalaže: širina. 16,5 cm; višina. 33,5 cm; globina 16,5 cm

Uporaba medvedka

Vklop zvočne glave
Za vklop in uporabo zvočne naprave potrebujete tri baterije velikosti AAA. Za namestitev baterij v predalček za baterije v zvočni napravi odvijte vijak, vendar ga ne odstranite iz odprtine in odprite pokrov. Nato vstavite baterije v predalček za baterije v zvočni napravi, zaprite pokrov in vijak privijte nazaj.
Zvočno napravo lahko namestite tudi v žepek na medvedkovi glavi in jo vklopite. Napravo namestile v žepek in ga zaprite. Gumb za vklop je pod medvedkovim levim ali desnim ušesom.
Čiščenje medvedka
1. Pred čiščenjem medvedka najprej ODSTRANITE zvočno napravo.
2. Medvedka ne perite v pralnem stroju.
3. Za čiščenje medvedka uporabite samo vlažno krpo.
4. Za čiščenje ne uporabljajte belila ali drugih kemičnih izdelkov,
5. Medvedka ne sušite v sušilnem stroju.
6. Medvedka ne likajte,
7. Medvedka ne čistite kemično.

O medvedku

Whisbear medvedek omogoča, da enostavno pomirite otroka. Naprava oddaja tako imenovan bel šum, zvok, ki se ga otrok zapomni iz življenja v maternici. Ta naprava je preprosta za uporabo, z možnostjo regulacijo glasnosti - deluje 40 minut in v tem času naj bi otrok zaplaval  v globoko fazo mirovanja.
Dizajn medvedka je dobil inspiracijo prav od otrok, saj so ga poustvarili na podlagi otroških slik. Igra s šumečim medvedkom predstavlja otroku perfektno senzorično stimulacijo (dolga šumeča ušesa, dolge noge), kar nudi otroku obilico zabave ter prijetne trenutke.
Whisbear medvedek je opremljen s posebno mehko velur vrečico, ki pripomore k temu, da medvedek ne postane umazan. Vrečka se lahko uporabi tudi za prenos otroških pleničk.
Izdelek je narejen v EU - narejen je pod direktivo fair trade.

Več kot 65 % novorojenčkov trpi zaradi kolik, saj prebavni trakt še ni normalno razvit. Kot rezultat tega pa trpijo tudi starši. Za pomiritev otroka je najbolje izbirati "domače " rešitve, da ustavimo kolike. Sčasoma so znanstveniki prišli do istega zaključka - šumeč zvok navadnega sušilca za lase deluje najbolje, zato se tudi medvedek oglaša podobno.
Šumenje je naravno akustično okolje za novorojenčka, ki ga vaš novorojenček ali dojenček obožuje.

Izdelek ima doživljenjsko jamstvo. Jamstvo preneha veljati zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja z izdelkom in popravila izdelka na nepooblaščenem servisu, za uveljavitev jamstva potrebujete originalni račun. Navodila za uporabo shranite za kasnejšo uporabo, če želite sodelovati v programu doživljenjskega jamstva za izdelek se morate registrirati na spletni strani www.forever.whisbear.com v 30 dneh od nakupa izdelka, v nasprotnem primeru za izdelek velja jamstvo pod splošnimi pogoji.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Bakerjeva cista

Koga lahko bolezen prizadene?
Starejši ljudje so pogosteje prizadeti, saj bolezen nastopi večinoma kot posledica artroze, revmatoidnega artritisa ali po poškodbi meniskusa.

Bakerjeva cista se vse pogosteje pojavlja tudi pri otrocih; dečki so dvakrat bolj prizadeti kot deklice. Vzrok za to ni jasen. Največkrat gre za nenevarne težave, ki jih ni treba zdraviti, ampak le opazovati. Če pa cista povzroča bolečine, jo je treba zdraviti. Opravi se punkcijo ali se jo operira (če se je znova pojavila).

Pri tovrstnih težavah se skoraj vedno tvori povečana količina sklepne tekočine, ki poskuša sklep »podmazati«. Tako nastane kroničen izliv v sklep. Če se tekočina ne razporedi enakomerno po celotnem sklepu, ampak se nabira v kolenski jamici vmehurju, je govor o Bakerjevi cisti. Ob vsakem koraku se v to cisto prečrpa več tekočine, dokler ni tipljiva kot zadebelitev (vozlič) v kolenski jamici. Cista je neke vrste izrastek sklepne kapsule, pogosto pa se takšna izviha tudi skozi horizontalne razpoke v meniskusu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namentolažba
Tip izdelkamedvedek

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.