x
Vse kategorije
Wortie Liquid tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 mL
Wortie Liquid tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 mL
Oceni izdelek in zasluži
3.7 3

Wortie Liquid tekočina za odstranjevanje bradavic, 5 mL

Proizvajalec: Novaclin B.V.
Wortie liquid je medicinski pripomoček, ki je namenjen odstranjevanju bradavic. Izdelek vsebuje kombinacijo dveh efektivnih sestavin - kislin, ki omogočata, da je agresivnst tovrstnega izdelka manjša.
Cena: 11,13 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Zvonko; | 2. 02. 2019 14:34
denar vržen stran
popolnoma nekoristna zadeva...nateg.....raje bi šel na pico....zadevo sem kljub vsem rešil....Z DOMAČIM JABOLČNIM KISOM.
Tomaž; | 28. 05. 2021 00:30
vredu
V bistro je kar ok badeva - ni slabo. Priporočam.
Tomaž; | 28. 05. 2021 00:30
vredu
V bistro je kar ok badeva - ni slabo. Priporočam.

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Wortie liquid je medicinski pripomoček, ki je namenjen odstranjevanju bradavic. Izdelek vsebuje kombinacijo dveh efektivnih sestavin - kislin, ki omogočata, da je agresivnst tovrstnega izdelka manjša. 

Prednosti pripomočka Wortie liquid

- deluje brez bolečin

- hitro zdravljenje in odstranjevanje bradavic

- prihrani čas in denar zaradi neverjetnega učinka

- deluje že v nekaj sekundah

- nanos samo dvakrat tedensko

Izdelek je inovativen na tem področju, saj vsebuje edinstveno kombinacijo dveh kislin, ki je manj agresivna mešanica kislin, kot smo jih navajeni v drugih konkurenčnih preparatih.

Z nanosom odsrtranjujete predvsem bradavice na nogah ter kjerkoli na površini telesa. Wortie liquid odlušči vrhnje plasti in tretira tudi globoko tkivo, ki tvori bradavico, zato je bradaviza za vedno odstranjena. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože.

Hitra in natančna uporaba: Wortie Liquid tekočina se posuši v približno 30 sekundah in pomaga pri preprečevanju poškodb in draženja okolišnjega zdravega kožnega tkiva. Zelo natančni nanašalec preprečuje poškodbe okolišnje zdrave kože.

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba

Izpostavljeno površino pred uporabo medicinskega pripomočka operite z vročo vodo in milom. Pred nanosom poskrbite, da je koža suha. 

Stekleničo Wortie postavite npr. na umivalnik, da se izognete razlitju tekočine, še posebej razlitju na vašo kožno površino. V takem primeru obilno izperite z večjo količino vode.

1. z aplikatorjem previdno nanesite tanko plast Wortie Liquid na bradavico. Bodite previdni, da ne nanašate tekočine na svežo kožo okoli bradavice. Če se to zgodi, obrišite tekočino z brisačo ali po potrebi operite z milom in vodo. Nato ponovno previdno uporabite izdelek. 

2. Počakajte, da se posuši tekočina (približno 30 sekund). 

3. Ko je območje popolnoma suho, prilepite obliž na nanešeno področje.

4. Obliž pustite na tem mestu vsaj 4 ure ali dokler ne odpade. Če je obliž po 24 urah še zmeraj pričvrščen, ga previdno odstranite in umijte območje z vročo vodo in milom. 

5. Izdelek uporabite dvakrat na teden v skladu z navodili, dokler sledi bradavicen ne izginejo. 

Čas tretmaja je v veliki meri odvisen od velikosti bradavice. Nekateri bradavice bodo izginili po enem tednu zdravljenja, za večje bradavice bo morda potrebno do 8 tednov zdravljenja.

Opozorila ob uporabi nanosa

Wortie liquid je primeren za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

Wortie vedno uporabljajte v skladu z navodili za uporabo.Za večji učinek izdelka nikoli ne nanašajte večkrat kot je predpisano, saj lahko prekomerno razdražite kožo in okolišnje tkivo.

Tekočino prav tako ne nanašajte na površino kože, ki je iritirana, rdečična, tanka zaradi posledice uporabe zdravil ali drugi vzroki.

Pripomočka ne uporabljajte, če ste ugotovili, da ste preobčutljivi na katerokoli izmed sestavin. V primeru prekomerne dermalne reakcije izdelek dobro izperite s površine kože.

Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestava

Trikloroocetna kislina, glikolna kislina, denaturiran alkohol

Pakiranje

Pakiranje je sestavljeno iz 5 ml raztopine ter 18 obližev.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Če se vam to, kar sem napisal, zdi smiselno in relevantno za vašo družino, bi vam predlagal, da skličete družinski posvet in možu ter otrokom na glas preberete moje pismo. Nlihovi odzivi in komentarji naj bodo osnova za nadaljnji pogovor.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pic injekcijska brizga, 20 mL

0,67 €

Pic injekcijska brizga, 10 mL

0,20 €

Pic injekcijska brizga, 50 mL

0,79 €

Fidivit B retard, 40 tablet

6,04 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.