WoundSeal Pour Pack za takojšno zaustavitev krvavitve, 1 set

<p><strong>WoundSeal Pour Pack je komplet, primeren za vse manj&scaron;e krvavitve, ki se dogajajo vsakodnevno. Če ste oseba, ki dela v kuhinji, oziroma ste zaradi kakr&scaron;nih koli zdravstvenih težav bolj izpostavljeni vrezninam oziroma po&scaron;kodbam kože, potem je </strong><strong>WoundSeal nujen dodatek.<br /></strong></p>

WoundSeal Pour Pack je komplet, primeren za vse manjše krvavitve, ki se dogajajo vsakodnevno. Če ste oseba, ki dela v kuhinji, oziroma ste zaradi kakršnih koli zdravstvenih težav bolj izpostavljeni vrezninam oziroma poškodbam kože, potem je WoundSeal nujen dodatek.

27700 27700

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

WoundSeal Pour Pack za hitro zaustavitev krvavitve je prašek, primeren za tretiranje površinskih ran, ki so manjše.

Ureznine ter poškodbe kožne povrhnjice so tretja izmed pogostih poškodb, ki jih lahko oskrbimo sami. Izdelek je namenjen za samopomoč pri hitri zaustavitvi krvavitve iz ran, ki so površinskega značaja. Manjše poškodbe kože se lahko zgodijo kadarkoli ter kjerkoli.

WoundSeal je primeren za oskrbo širokega spektra manjših ran (od lahko dostopnih ran, ran na glavi, krvavitev iz nosu, do ran na težje dostopnih mestih).

Uporaba WoundSeal Pour Pack praška

WoundSeal Pour Pack topikalni prašek je primeren za na potovanja, kot hitra samopomoč v vsakodnevnem življenju, zato ga je venomer modro imeti s sabo.

Sestavine WoundSeal Pour Pack praška

Prašek vsebuje hidrofilni polimer ter spojino železov ferat, ki povzroči takojšnje prenehanje krvavitve. Nastane zamašek, ki je sestavljen iz dehidriranih telesnih celic - eritrocitov in drugih krvnih celic.

Navodila za uporabo praška:

- odprite zavitek s praškom WoundSeal Pour Pack
- prašek nanesite na rano
- prašek potapkajte ter tako "zamašite" oziroma preprečite nadalnjo krvavitev

Način delovanja WoundSeal Pour Pack praška

Prašek je higroskopne narave, kar pomeni, da nase veže večjo količino vlage. To pa povzroči hitro strjevanje krvi takoj, ko izdelek nanesemo na površino poškodbe/ureznine.

Nastane prvi sloj zaščite, pod katerimi se odvija naravni proces strjevanja in tvorjenja hraste.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioLife BioLife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja