Yasenka Lenisal Oral zeleni propolis, 30 mL

Yasenka Lenisal Oral zeleni propolis je prehransko dopolnilo v pršilu za vaše grlo. Yasenka Lenisal Oral zeleni propolis je prehransko dopolnilo v pršilu za vaše grlo.
22819 22819

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Yasenka Lenisal Oral zeleni propolis je prehransko dopolnilo v pršilu za vaše grlo.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • z vitaminom B3
  • preprosto za uporabo
  • v pršilu
  • ne vsebuje alkohola
  • okus pomaranče

Delovanje Lenisal Oral

Zeleni propolis v pršilu Lenisal Oral Yasenka vsebuje brezalkoholno raztopino zelenega propolisa. Le ta pa je standardiziran na fenolne kisline (10mg/mL). V prehranskem dopolnilu je tudi suhi ekstrakt melise, hialuronska kislina ter vitamin B3 oziroma niacin.

Pestra sestava pršila Lenisal Oral je primerna za odrasle in otroke starejše od 12. let. Okus sladke pomaranče vas bo navdušil ob vsakem pršenju po grlu.

Izvleček navadne melise prav tako prispeva k zdravju dihal in deluje tudi kot antioksiant (On Hold Botanicals).

Prehransko dopolnilo vsebuje tudi niacin oziroma vitamin B3. Zajema več spojin, v hrani pa se najpogosteje nahajata dve, ki ju imenujemo nikotinamid in nikotinska kislina. Če imamo pomanjkanje tega vitamina, se to izrazi kot vrsta bolezenskih simptomov pod imenom pelagra. Za niacin je znano, da prispeva k vzdrževanju normalne sluznice. Prav zato je tudi dodan k pršilu Lenisal Oral. Hkrati pa ima niacin še nekatere druge pozitivne vplive na telo. Prispeva namreč tudi k normalni energijski presnovi in k zmanjšanju utrujenosti ter izmučenosti. Prav tako niacin pripomore k normalnemu delovanju živčnega sistema in k normalni psihološki funkciji. Niacin prispeva tudi k vzdrževanju normalne kože.

Tabela sestavin

Sestavina dopolnila    1,1 ml vsebuje (8x potisk)  *% PDV
Tekoči ekstrakt zelenog propolisa 150 mg -
Suhi ekstrakt navadne melise 25 mg -
Hialuronska kislina 1 mg -
Vitamin B3 (niacin)   6,4 mg  40

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek za odrasle in otroke starejše od 12 let sta dva potiska štirikrat dnevno.

Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Namestite aplikator navpično na vsebnik. Pršilo usmerite neposredno v usta in popršite direktno v usta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yasenka Yasenka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov