Yasenka Trpotec tekoči dodatek k prehrani, 150 mL

<strong>Yasenka Trpotec tekoči dodatek k prehrani vsebuje suhi ekstrakt lista ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata). </strong> Yasenka Trpotec tekoči dodatek k prehrani vsebuje suhi ekstrakt lista ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata).
16292 16292

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Yasenka Trpotec tekoči dodatek k prehrani vsebuje suhi ekstrakt lista ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata). Ozkolistni trpotec je rastlina, ki se tradicionalno uporablja za blažitev suhega kašlja. (On hold Botanicals)

JE PRIJETNEGA OKUSA, KI JE PRILAGOJEN OTROKOM.

Navodila za uporabo Yasenka Trpotec sirupa

ODRASLI IN OTROCI STAREJŠI OD 12 LET:
2 žličke (10ml) raztopine 3 krat na dan.

OTROCI 6-12 LET:
Od 1 (5ml) do 2(10ml) žličke raztopine 3 krat na dan.

OTROCI OD 3-6 LET:
1 žlička (5ml) raztopine 3 krat na dan.

Sestavine Yasenka Trpotec sirupa

Saharoza; prečiščena voda; suhi ekstrakt lista ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata); konzervans: kalijev sorbat; regulator kislosti: citronska kislina.

Opombe ob uporabi Yasenka Trpotec sirupa

Shranjevati nedosegljivo otrokom.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Uravnotežena in raznovrstna prehrana ter zdrav način življenja so pomembni za zdravje.

Shranjevanje
Hraniti na temperaturi do 25°C, zaščiteno pred svetlob, v dobro zaprti steklenički.
Tekoče prehransko dopolnilo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Iskrivi so vsekakor otroci, ki odraščajo sredi revščine in surovosti, pa se vseeno prebijejo na najboljše univerze in postanejo uspešni. Iskrivost žene ljudi, da po orkanih ponovno obnovijo svoje domove kljub vsem izzivom in težavam. Iskrivost je to, zaradi česaro osebi, ki so ji pravkar diagnosticirali raka ali je izgubila zakonca ali je njeno podjetje šlo v stečaj, pravimo: »Ne morem verjeti, kako dobro prenaša vse to.« Iskrivo osebo si lahko predstavljamo kot človeško elastiko _ lahko jo raztegneš skoraj do točke, kjer poči, pa se bo spet vrnila v prvotni položaj.

Kot pravi dr. John Stuart Hall, profesor javnih zadev na Univerzi Arizona State v Phoenixu in pionir raziskovanja iskrivosti pri starejših, pravi, da iskrivost ni »pozitivna psihologija. ali vedno »gledati svetlo plat«. Pojasnjuje, da je iskrivost v resnici »uravnovešen pogled in razumevanje, da so izzivi sestavni del življenja«. Pomeni sposobnost usmerjanja na svoje vrline, namesto na šibkosti. »Iskrivi ljudje,« pravi, »se naučijo ceniti sami sebe in iskati merila svojih uspehov, ne neuspehov.«

V vsakomur je nekaj iskrivosti, pravi dr. Adam Davey, strokovnjak za staranje in profesor na Univerzi Temple v Filadelfiji.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yasenka Yasenka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov