Yellow Maca v prahu, 150 g

<p>Maco že tisočletja gojijo in uživajo zaradi njenih poživljajočih učinkov. Posebej priljubljena je med alpinisti in ekstremnimi &scaron;portniki.</p>

Maco že tisočletja gojijo in uživajo zaradi njenih poživljajočih učinkov. Posebej priljubljena je med alpinisti in ekstremnimi športniki.

519642 16597

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Maco že tisočletja gojijo in uživajo zaradi njenih poživljajočih učinkov:

Bio Maca v prahu ne vsebuje glutena in sladkorjev, vsebuje večino aminokislin (kar 19 od skupno dvajsetih), nenasičene maščobe omega 3,6 in 9, vsebuje hormonom podobne snovi, poleg tega vsebuje še skoraj vse vitamine in minerale; železo, cink, kalcij, fosfor.

Uporaba:

1-2 zvrhani čajni žlički na dan zamešajte v sadni sok, smoothie ali zgolj posujete po sadni solati. Zelo dobro se ujema z mesquitom in kakavom.

Iz ekološke pridelave, s certifikatom Soil Association organic Standard. Zaradi njenih poživljajočih učinkov mace ni priporočljivo uživati pred spanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Najboljši načini za preprečevanje osteoporoze

Če bi to brali pred 15 leti, bi imeli srečo, če bi vas sploh pregledali za osteoporozo, kaj šele da bi vam jo diagnosticirali. To je zato, ker takrat zdravniki niso mogli ničesar ukreniti, če ste imeli to bolezen. Danes so na voljo številna zdravila in boljše razumevanje vpliva življenjskega sloga in prehrane na zdravje kosti, zato osteoporoze ni mogoče le zdraviti, temveč jo tudi preprečiti. Tu je nekaj nasvetov za izvrsten začetek za preprečevanje oziroma upočasnjevanje nastanka te obremenjujoče kostne bolezni.

Nehajte kaditi

Raziskovalci so pomagali 152 ženskam po menopavzi, ki so pokadile najmanj 10 cigaret na dan, da so nehale. Po enem letu brez kajenja se jim je skupna mineralna gostota kolčne kosti zvišala za 1,52 odstotka.

To je pomembnejša količina, kot se zdi. Poleg tega je mineralna kostna gostota v zgornji stegnenici narasla za 2,9 odstotka.

Pojdite v telovadnico

Vaje za moč krepijo več kot le mišice. Zvišujejo tudi kostno gostoto. Medtem ko so hoja in druge aerobne vaje pomembne za ohranjanje kosti skozi vse življenje, pa redne vaje za moč zagotavljajo najpomembnejše koristi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja