Yotuel All in One Snowmint belilna zobna krema, 75 mL

Yotuel All in One Snowmint belilna zobna krema je prva belilna zobna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja z aktivno zaščito in strukturno krepitvijo zob. Yotuel All in One Snowmint belilna zobna krema je prva belilna zobna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja z aktivno zaščito in strukturno krepitvijo zob.
598569 26475

Ocene in mnenja

Opis

Yotuel All in One Snowmint belilna zobna krema je prva belilna zobna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja z aktivno zaščito in strukturno krepitvijo zob.

Vsebuje aktivni kisik za učinkovito beljenje in zaščiten YOTUEL patent za remineralizacijo, izboljševanje trdnosti sklenine ter zaščito pred zobno gnilobo. Odstranjuje zunanjo in notranjo zabarvanost zob (vključno s fluorozo in lažjo tetraciklinsko zabarvanostjo). Vsebuje 11% ksilitola za zaščito pred kariesom in 0,45% kalijevega fluorida za obnovo in krepitev sklenine. Ne vsebuje detergentov (SLS).

Je edina zobna krema brez vsebnosti vode, kar izjemno poveča njeno učinkovitost. Zobna krema vsebuje 0,3% karbamid peroksida ( ekv. 0,1% vodikovega peroksida ) in je varna za dnevno uporabo. Osvežilen okus po mentolu. Samo za odrasle! Navodilo za uporabo: ščetkajte zobe z Yotuel All in One zobno kremo 3x dnevno po 3 min. Za vzdrževanje beline tekom dneva uporabljajte Yotuel žvečilne gumije.

Delovanje Yotuel All in One Snowmint paste

belilna zobna krema z vsebnostjo karbamid peroksida, krepi sklenino, okus po mentolu

Yotuel All in One Snowmint pasta je inovativna belilna zobna krema za vsakodnevno uporabo, ki združuje beljenje zob in krepitev sklenine. Z vsebnostjo  0,3 % karbamid peroksida ob redni uporabi varno in učinkovito  dosega belilni učinek.. Hkrati vsebuje varovalno kombinacijo ksilitola, kalijevega fluorida (1470 ppm) in kalcijevega fosfata, ki pomaga varovati zobe pred erozivnim delovanjem izotoničnih pijač in sladkih in sadnih sokov ter hrane. Yotuel All in One zobna krema je plod intenzivnih študij in je je uspešno prestala več kot 300 farmacevtskih testov v obdobju 14 mesecev.

Abrazivnost: NE
Vsebnost SLS (penilcev) : NE
Triklosan: NE

Sestavine Yotuel All in One Snowmint paste

Glycerin, Xylitol, Potassium Citrate, Silica, Dicalcium Phosphate, Aroma, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Fluoride, Carbomer, Urea Peroxide

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yotuel Yotuel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja