Yotuel classic zobna pasta

Beljenje zob z aktivnim delovanjem naravnih encimov in xyilitola. Beljenje zob z aktivnim delovanjem naravnih encimov in xyilitola.
931233 759

Ocene in mnenja

Opis

Napredna formula pobeli vaše zobe z aktivnim delovanjem naravnih encimov in xyilitola. Ne vsebuje škodljivih abrazivov – ekstremno minimalna stopnja abrazivnosti: 36 RDA. Po znanstvenih razskavah je najvišja priporočljiva stopnja abrazivnosti 100 RDA. Učinkovito odstrani madeže, zobne obloge in zobni kamen, ščiti pred propadanjem zob in zobno gnilobo. Ne vsebuje kislin. Posebej je priporočljiva za ljudi z občutljivimi dlesnimi, saj ne vsebuje detergentov (pri krtačenju se ne peni), in zato ne povzroča težav dlesni in nastanka aftoznih razjed.

NAVODILO ZA UPORABO

Krtačite zobe 2-krat dnevno najmanj 3 miniute. Edinstven Yotuel sistem prodre enakomerno med zobe in jih temeljito očisti. Raziskave so dokazale, da je Yotuel Classic zobna krema primerna za vsakodnevno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Prav zaradi tega, kar opisuješ, je vaš skupen obrok smiseln. Skupna kosila in večerje so kot tržnica: pridemo drug k drugemu in vidimo, kako se počutimo. In če so pri mizi nesoglasja in napetosti in občutljivost, je vse to gotovo tudi izven ob rokov. To pomeni: takšni smo. V tem smislu je taka večerja uspešna.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yotuel Yotuel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov