Zaščitna maska FFP1

Izredno učinkovite maske, ki se med dihanjem ne ''sesedajo''. Izredno učinkovite maske, ki se med dihanjem ne ''sesedajo''.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
531651 1097

Ocene in mnenja

Opis

Izredno učinkovite maske, ki se med dihanjem ne ''sesedajo'' oz. upogibajo. Maske so zložljive. Material, iz katerega so narejeni naglavni jermeni, omogoča enakomerno napetost, zmanjšuje neprijetni pritisk in zagotavlja, da se maska varno prilega različnim velikostim obrazov. Individualna embalaža zaščitne maske onemogoča onesnaženje med shranjevanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak ledvic

Koga lahko bolezen prizadene?
Za rakom ledvic letno zboli en človek na 7.000 ljudi. Moški so nekoliko pogosteje prizadeti kot ženske, bolezen pa se pojavi največkrat med 50. in 70. letom starosti.

V nasprotju z drugimi tumorji tu ne prihaja tako redko (sicer v 0,1 do 1 odstotku vseh primerov) do involucije tumorja brez zdravljenja. Skoraj tretjino primerov se povezuje s kajenjem, tveganje pa zvišuje tudi pogost stik z azbestom, s kadmijem ali z naftnimi proizvodi. Prav tako se z višjim tveganjem za ledvičnega raka povezuje prekomerno telesno težo in visok krvni tlak, redko pa je rak ledvic genetsko pogojen (familiarna prirojena cistična ledvica).

Po transplantaciji ledvic se ledvični rak pojavlja nekoliko pogosteje. Tudi dializni bolniki, pri katerih se tvorijo številne ciste, imajo povišano tveganje za raka ledvic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kimberly-Clark Kimberly-Clark
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja