Zeliščna vitaminska krema Pantena, 50 mL

Vitaminska krema Pantena predstavlja hranljivo naravno vitaminsko regeneracijsko dnevno ali nočno kremo, za delikatno in suho kožo ter občutljivo otroško kožo. Vitaminska krema Pantena predstavlja hranljivo naravno vitaminsko regeneracijsko dnevno ali nočno kremo, za delikatno in suho kožo ter občutljivo otroško kožo.
472824 15468

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Pantena naravna vitaminska krema je bila zasnovana kot regeneracijska dnevna ali nočna krema. Primerna je tudi za občutljivo otroško kožo.
Pantena vsebuje 100% korenčkov sok (naravni vitamin A v obliki beta karotena vitamina E in H), gabezom in vitamin B5.

Način uporabe

Kremo nanesite na dele obraza in telesa v tankem sloju ter jo vmasirajte s krožnimi, ne pregrobimi gibi.

Sestava

Korenček; (lat. Daucus Carota fructus)
Surov korenček vsebuje 13.500 IU beta karotena. Beta karoten in vitamin E delujeta kot antioksidanta, ki preprečujeta poškodbe celic zaradi prostih radikalov.

Gabez; (lat. Symphytum Officinale radix)
Gabez so dolgo časa uporabljali pri poškodbah. Za glavno učinkovino je veljal alantoin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Odrasli bi morali dopustiti, da šolar razvije svoja hotenja, moč in hrepenenja, da torej še nekaj let živi kot žrebec, ki ga gospodar noče prezgodaj osedlati in opremiti z uzdo, vajetmi ter plašnicami, vendar mu ogradi prostor, da preveč ne podivja. Tudi šolar bo lažje izrazil svojo genetsko »oprerno« in notranjo napetost, če bo znal zadovoljitev trenutnih hotenj primerno zadrževati, da bi hotenja nato preraščala v hrepenenje. Zadrževanje pa naj ne bo predolgo, da ne bi nakopičena energija napravila zanj in za druge več škode kot koristi. Ta energija je namreč kot voda za jezom, ki prestopi bregove in poplavi okolico, če v jezu ni naprav, ki nakopičeno energijo spremenijo v koristno dejavnost. Premalo trden jez pa lahko popusti in energija vode postane nadvse razdiralna.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja