Venira zeliščno vitaminsko mazilo, 80 mL

Venira zeliščno vitamisko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine pri hemoroidih. <br> Venira zeliščno vitamisko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine pri hemoroidih.
801291 15460

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Idealno naravno zeliščno mazilo, nanos je možen tudi na hemeroide. Venira zeliščno vitamisko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine.

Način uporabe

Mazilo nanesite na zadnjično odprtino 2-4x na dan v tankem sloju (po potrebi tudi večkrat na dan).
Strokovnjaki priporočajo, da po iztrebljanju zadnjično odprtino umijete z blagim otroškim milom in hladno vodo. V primeru zaprtosti je potrebno poskrbeti za redno dnevno iztrebljanje.

Sestava

Divji kostanj; (lat. Aesculus Hippocastanum semen)
Escin, saponinski kompleks iz semena.

Ognjič; (lat. Celendula Officinalis flos)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Od kakovosti medsebojnih odnosov vseh treh razsežnosti osebnosti je odvisno, v kolikšni meri bodo zavestni dražljaji pri šolarju dovolj prožni, da se bodo sposobni z že znanim povezati na nov način in ustvariti nekaj novega. Skladnost vseh treh razsežnosti šolarjeve osebnosti pa se kaže v ravnovesju pokazateljev ustvarjalnosti.

Ustvarjalnost pomeni uresničevanje novih zamisli, ki pa so le novo povezovanje že znanih stvari; nekaj takega torej, kot novi kuharski recepti ali nove snovi, ki so le nova sestava že znanih elementov ali molekul. Izvirnost ustvarjalca je v sposobnosti prenašanja novih zamisli iz domišljije v vsakdanje življenje. Kadar je neka misel obogatena z boljšo zamislijo, se stara opusti. V tem je bistvo razvoja.

V šoli je za ustvarjalnost veliko možnosti, a je premalo spodbud za iskanje drugačnih rešitev, dopuščanje drugačnih mnenj in razmišljanje mimo' utečenih navad. Žal je šola še vedno oblikovana po okusu učiteljev, ne učencev, zato je preveč staro modna in vsaj 20 let za časom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja