ZeolithMED vulkanski mineral, 200 g

<strong>ZeolithMED zeolit vulkanski mineral je povsem naravni proizvod, narejen z finim mletjem naravnega kamna po imenu zeolit (klinoptilolit). <br></strong> ZeolithMED zeolit vulkanski mineral je povsem naravni proizvod, narejen z finim mletjem naravnega kamna po imenu zeolit (klinoptilolit).

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
2+ 16,30 €
5+ 16,30 €
524638 7617

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

ZeolithMED zeolit vulkanski mineral je povsem naravni proizvod, narejen s finim mletjem naravnega kamna po imenu zeolit (klinoptilolit). 

Izdelek je registriran po novem kot medicinski pripomoček in ima s tega naslova številne vplive na organizem.

ZeolithMED - prednosti vulkanskega minerala

- je visoko kakovosten zmlet naravni mineral
- ima visoko sposobnost vezave ter posledično detoksifikacije
- varen za uporabo
- v skladu z merili EU farmakopeje
- se enostavno meša z vodo
- je 100 % naraven mineral, ki je vulkanskega izvora
- visoka čistost, vendar brez nano delcev
- visoka absorbtivnost in močno delovanje

ZeolithMED deluje kot tako imenovano molekularno sito, ki deluje zelo selektivno. Največkrat se na tako molekularno sito vežejo številne molekule ali atomi in sicer: aluminij, svinec, kadmij, živo srebro, amonijeve snovi.

Lastnosti prahu Zeolithmed

  • minimalno 90 % prisotnost klinoptilolita
  • močen kationski izmenjevalec, močna sposobnost vezave
  • dobro razmerje silicij in aluminijevi ioni
  • ne vsebuje strupenih snovi
  • ne vsebuje vlaknin
  • dobro mikroniziran prah
  • preizkušena kakovost zeolit prahu
  • vrhunska učinkovitost delovanja

Način uporabe prahu

Za začetnike in tiste, ki želijo poskusiti naraven način razstrupljanja, je priporočljivo, da pričnejo z najmanjšo možno dozo. Šele ko se navadite je smiselno nadaljevati z večjimi količinami.

Izdelek je primeren tudi za zunanjo uporabo.

Uporaba zeolita peroralno: pred glavnim obrokom zaužijte po eno žličko tega inovativnega medicinskega pripomočka kar ustreza 3-5 gramo izdelka. Prah laghko dispergirate v samem soku, vodi, smoothiju, nesladkanem čaju in podobno.

Ko izvajate peroralno razstrupljanje prebavnega trakta je zelo priporočljivo pitje večjih količin vode, da se vsi toksini redno izplavljajo iz prebavnega trakta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zeolit - kamen življenja!

V preteklih 10 letih je dr. Triebnigova na 2000 pacientih, povsem izčrpanih, utrujenih in brezupnih od kemoterapij, preizkušala delovanje naravnega aktiviranega zeolita Klinoptilolitha. Rezultati...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Pretres možganov

Koga lahko prizadene?
Do pretresa možganov pride, če z glavo močno trčimo ob trdo podlago ali če dobimo močen udarec. Pri odraslih so glavni vzroki prometne nesreče z avtomobilom, motorjem ali s kolesom, pri otrocih in starejših pa padci. Tudi pri športih, kot sta inline hokej in deskanje na snegu, pogosto pride do pretresa možganov.

Zaradi pretresa je za kratek čas moteno delovanje živčevja, kar navadno ne pusti poznejših posledic. Pri nekaterih vseeno pride do migrene ali poškodb, ki se začnejo kazati šele nekaj tednov po nesreči in ki so potrebne zdravljenja.

Redko pride tudi po več tednih ali mesecih do glavobolov, vrtoglavic, depresivnega počutja, strahu, motenj pri koncentraciji, utrujenosti in razdraženosti. Ko se pojavijo, lahko trajajo več tednov, mesecev ali celo let. Vzroki za ta pokomocijski sindrom pa niso jasni; verjetna je psihična komponenta.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ZeolithMed ZeolithMed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja