ZeolithMED zobna pasta z zeolitom, 75 mL

<strong>ZeolithMED zobna pasta z zeolitom je narejena iz povsem naravnih sestavin, ki jih zobna sklenina zelo dobro sprejema.<br></strong> ZeolithMED zobna pasta z zeolitom je narejena iz povsem naravnih sestavin, ki jih zobna sklenina zelo dobro sprejema.
526665 19135

Ocene in mnenja

Opis

ZeolithMED zobna pasta z zeolitom je narejena iz povsem naravnih sestavin, ki jih zobna sklenina zelo dobro sprejema.

ZeolithMED zobna pasta je bila razvita predvsem na osnovi naravnih surovin, zato je eden najbolj uporabljanih krem, še posebej pri vseh tistih osebah, ki so zdravstveno osveščene.

Zobna pasta z naravnim mineralom zeolitom vsebuje površinsko aktivno snov, ki ima odličen razstrupljevalni učinek. Da zobna pasta ne bi po drugi strani škodovala zobem, je dodano sladilo, ksilitol, ki ne omogoča bakterijam, da bi se te prekomerno razmnožile.

Zeolit tako uspešno odstranjuje kontaminante s površine zob, najrazličnejše nečistoče ter ob enem zmanjšuje nastanek zobnih oblog. Zobna pasta tako preprečuje nastanek kariesa, ki ga lahko povzročajo bakterije, kot je Streptococcus mutans.

Dejstvo:
Večina bakterij in bakterijskih kultur ne more presnavljati ksilitola, zato takšno sladilo tudi ne vpliva na nastajanje kislin in bakterijskih izločkov. Takšno sladilo je povsem varno in neškodljivo za kvaliteto vaših zob.

Zaradi rahlega okusa po ksilitolu je ta zobna pasta primerna tudi za otroke. Brez nanodelcev.

Prednosti ZeolithMED zobne paste

Zobna pasta preprečuje nastajanje kariesa ter plak, ki ga povzročajo bakterijske kolonije
ne vsebuje sintetičnih vonjav, okusov in konzervansov
izredno učinkovit kompleks brez fluora

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Eden od dvajsetih prizadetih posameznikov je bil v preteklosti zdravljen z medicinskirni pripravki humanega izvora, prek katerih
se je najverjetneje okužil.

Všasih se je za zdravljenje rastnih motenj uporabljal human, ne pa umetno pridobljen rastni hormon, injekcije tega pa predstavljajo možen vir prionske okužbe.

• Sredi 90. let prejšnjega stoletja se je v Veliki Britaniji pojavila nova oblika CJB, ki je v glavnem prizadela mlajše ljudi.

Povezana je z uživanjem kontaminiranega mesa govedi, ki je zbolela za bovino spongiformno
encefalopatijo (BSE).
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ZeolithMed ZeolithMed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov