x
Vse kategorije
Zincoseb šampon, 250 mL
Zincoseb šampon, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Zincoseb šampon, 250 mL

Proizvajalec: ICF
Zincoseb šampon zahvaljajoč naravnemu delovanje koloidnega žvepla in salicilne kisline vzpodbuja obnavljanje kože v primerih seboreje in prhljaja.
Cena: 17,54 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen čistilni učinek
Tip izdelka šampon

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Zincoseb šampon zahvaljajoč naravnemu delovanje koloidnega žvepla in salicilne kisline vzpodbuja obnavljanje kože v primerih seboreje in prhljaja.

Poleg tega vzpostavlja ponovno ravnotežje in tako preprečuje luščenje kože. Sinergija med tema dvema aktivnima substancama in cinkovim glukonatom krepi vitalnost in naravno delovanje kože in dlake, zmanjšuje napetost in blaži srbečico. Prisotnost lanolina, ki ima močne vlažilne učinke, vzpodbuja obnavljanje kože.

Lahka odošavljenost pomaga prekriti neprijeten vonj, ki nastaja pri luščenju kože.

Sestava izdelka

Deionizirana voda, kationsko aktivne snovi, betain, kokos dietanolamid, salicilna kislina, mlečna kislina, lanolin etoksilat, koloidno žveplo, cinkov glukonat, klorheksidin diglukonat, zgoščevalec in konzervans.

Uporaba

Zmočite dlako z mlačno vodo in nanesite šampon, šampon utrite po vsem telesu, pustite da deluje nekaj minut in izperite z mlačno vodo. Dobro posušite.

  • To ponavljajte dva do trikrat tedensko najmanj tri do štiri tedne, odvisno od bolezni. 

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo, shranjujte izven dosega otrok, izogibajte se kontaktu z očmi in shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi +25°C.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Klimakterij

Kako poteka spremljanje ženske v klimakteriju?
Posebno spremljanje klimakterija ni potrebno, pač pa le sprememb, ki jih v povezavi z njim pričakujemo (nivo lipidov v krvi, kostna gostota).
Kako poteka zdravljenje ženske, ki ima težave v klimakteriju?
Kljub temu, da sta menopavza in klimakterij naravna fiziološka procesa, imata lahko tako močan vpliv na vsakdanje delovanje, da je občasno potrebno tudi zdravljenje.

Eden izmed najučinkovitejših načinov zdravljenja težav v klimakteriju je z nadomestnim hormonskim zdravljenjem - z dodaj anj em ženskih spolnih hormonov estrogenov. Ta način zdravljenja v 95 % odpravi težave, kot so; potenje, oblivanje vročice in razbijanje srca. Pri hormonskem nadomestnem zdravljenju je treba upoštevati previdnostne ukrepe - zdravljenje ni primerno pri srčno-žilnih, jetrnih in trombo-emboličnih boleznih, pri hormonsko odvisnih tumorjih (npr. dojke) in sistemskih boleznih (revmatske bolezni ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen čistilni učinek
Tip izdelka šampon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.