Zincoseb šampon, 250 mL

Zincoseb šampon zahvaljajoč naravnemu delovanje koloidnega žvepla in salicilne kisline vzpodbuja obnavljanje kože v primerih seboreje in prhljaja. Zincoseb šampon zahvaljajoč naravnemu delovanje koloidnega žvepla in salicilne kisline vzpodbuja obnavljanje kože v primerih seboreje in prhljaja.
13010 13010

Ocene in mnenja

Opis

Zincoseb šampon zahvaljajoč naravnemu delovanje koloidnega žvepla in salicilne kisline vzpodbuja obnavljanje kože v primerih seboreje in prhljaja.

Poleg tega vzpostavlja ponovno ravnotežje in tako preprečuje luščenje kože. Sinergija med tema dvema aktivnima substancama in cinkovim glukonatom krepi vitalnost in naravno delovanje kože in dlake, zmanjšuje napetost in blaži srbečico. Prisotnost lanolina, ki ima močne vlažilne učinke, vzpodbuja obnavljanje kože.

Lahka odošavljenost pomaga prekriti neprijeten vonj, ki nastaja pri luščenju kože.

Sestava izdelka

Deionizirana voda, kationsko aktivne snovi, betain, kokos dietanolamid, salicilna kislina, mlečna kislina, lanolin etoksilat, koloidno žveplo, cinkov glukonat, klorheksidin diglukonat, zgoščevalec in konzervans.

Uporaba

Zmočite dlako z mlačno vodo in nanesite šampon, šampon utrite po vsem telesu, pustite da deluje nekaj minut in izperite z mlačno vodo. Dobro posušite.

  • To ponavljajte dva do trikrat tedensko najmanj tri do štiri tedne, odvisno od bolezni. 

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo, shranjujte izven dosega otrok, izogibajte se kontaktu z očmi in shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi +25°C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Klimakterij

Kako poteka spremljanje ženske v klimakteriju?
Posebno spremljanje klimakterija ni potrebno, pač pa le sprememb, ki jih v povezavi z njim pričakujemo (nivo lipidov v krvi, kostna gostota).
Kako poteka zdravljenje ženske, ki ima težave v klimakteriju?
Kljub temu, da sta menopavza in klimakterij naravna fiziološka procesa, imata lahko tako močan vpliv na vsakdanje delovanje, da je občasno potrebno tudi zdravljenje.

Eden izmed najučinkovitejših načinov zdravljenja težav v klimakteriju je z nadomestnim hormonskim zdravljenjem - z dodaj anj em ženskih spolnih hormonov estrogenov. Ta način zdravljenja v 95 % odpravi težave, kot so; potenje, oblivanje vročice in razbijanje srca. Pri hormonskem nadomestnem zdravljenju je treba upoštevati previdnostne ukrepe - zdravljenje ni primerno pri srčno-žilnih, jetrnih in trombo-emboličnih boleznih, pri hormonsko odvisnih tumorjih (npr. dojke) in sistemskih boleznih (revmatske bolezni ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ICF ICF
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov