Advazorb obloga iz hidrofilne pene, 10 oblog

Blagovna znamka Advancis Medical v svoji ponudbi oblog iz hidrofilne pene, izdelanih v Združenem kraljestvu, združuje visokokakovostne ucinkovite izdelke in konkurencne cene.
13204 13204

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Blagovna znamka Advancis Medical v svoji ponudbi oblog iz hidrofilne pene, izdelanih v Združenem kraljestvu, združuje visokokakovostne ucinkovite izdelke in konkurencne cene. Široka ponudba pacientu prijaznih, vpojnih oblog iz pene znamke Advazorb je na voljo v dveh različicah – nelepljive obloge in atravmatske silikonske lepljive obloge. Izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo rešitev za zapleteno obvladovanje izlockov, obenem pa zašcitijo izpostavljeno občutljivo kožo. Znamka Advazorb tako združuje izjemno sposobnost vpijanja izločka in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona.

Obloge Advazorb so mehke in prilegajoče se nelepljive obloge iz hidrofilne poliuretanske pene, prevlečene s filmom, ki koži omogoča dihanje. Nelepljiva obloga iz pene zelo dobro vpija tekočine in je idealna za uporabo pod kompresijskimi obvezami, saj lahko v svoji strukturi zadrži visoko stopnjo izločka, je tanka in prevlečena z zaščitnim povrhnjim filmom.

- Izdelana iz hidrofilne pene.

- Visokokakovostna poliuretanska pena je visoko vpojna in zadržuje izloček. Na voljo v običajni in tanki različici, da ustreza ranam razlicnih velikosti.

- Tanek zunanji film z nizko stopnjo trenja je neprepusten za bakterije in izločke.

- Linija izdelkov Advazorb je prevlečena z vodoodpornim zašcitnim filmom, ki preprečuje vdor snovi iz okolja v rano. Zunanja plast obloge je zasnovana tako, da se ustvari manj trenja z oblekami in povoji, kar podaljša njen čas uporabe. Obloga se manj „naguba“ in se ne odlepi samodejno.

- Mehka in prilegajoca se.

- Vzdržuje vlažno okolje za celjenje ran.

- Prožna in prilagodljiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Težave so navadno večje pri tistih s slabšim splošnim zdravstvenim stanjem.
Kaj povzroča nastanek kroničnega vnetja prostate?
O vzrokih za nastanek kroničnega nebakterijskega vnetja prostate je malo znanega. Raziskave različnih mikroorganizmov kot možnih povzročiteljev niso dale odgovora in danes večina strokovnjakov meni, da vzrok ni okužba. Kot verjetni vzroki se pojavljajo še: poškodba, avtoimuno dogajanje, hormonske motnje, nevrogena bolečina, povišan pritisk v tkivu prostate, preplet psihogenih in telesnih ter morda tudi genetskih dejavnikov. Prevladuje mnenje, da je kronično nebakterijsko vnetje prostate sistemska bolezen in torej ne izvira le iz prostatične prizadetosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Advancis Advancis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja