Alga Maris tenirana krema za sončenje za obraz ZF30, 50 mL

Zaščitite kožo pred nevarnimi sončnimi žarki in izenačite njen ten ob nanosu Alga Maris tenirane kreme za sončenje za obraz z zaščitnim faktorjem 30. Zaščitite kožo pred nevarnimi sončnimi žarki in izenačite njen ten ob nanosu Alga Maris tenirane kreme za sončenje za obraz z zaščitnim faktorjem 30.
33050 33050

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitite kožo pred nevarnimi sončnimi žarki in izenačite njen ten ob nanosu Alga Maris tenirane kreme za sončenje za obraz z zaščitnim faktorjem 30.

Prednosti karakteristike tenirane kreme za obraz

 • za vse kožne tipe
 • dvojno delovanje
 • 99,6 % sestavin naravnega izvora
 • zaščitni faktor 30
 • naravna mineralna zaščita pred UVA in UVB
 • lahka tekstura
 • vodoodporna
 • prijeten vonj
 • brez glutena
 • veganska
 • ne vsebuje prarabenov in umetnih dišav

Delovanje Alga Maris tenirane kreme

Le z rednim nanašanjem izdelkov za zaščito pred soncem, lahko kožo zavarujemo pred prehitrim staranjem in fotostaranjem. Sončni žarki so za naši kožo izredno škodljivi, zato je nanos izdelkov z ustrezno visokim zaščitnim faktorjem obvezno. Ker to pomeni, da morate svoji negi obraza, dodati še en izdelek, je lažja rešitev tenirana krema za sončenje za obraz Alga Maris.

Z enim izdelkom boste tako svojo kožo zaščitili pred soncem in izenačili njen ten.

Za tako odlično dvojno delovanje se krema ponaša z izredno visokim deležem naravnih sestavin. Vsebuje antioksidant iz rdečih morskih alg, prav tako pa tudi organsko aloe vero in mineralno zaščito pred soncem. S pomočjo zaščitnega faktorja, je koža zaščitena pred nepravilno pigmentacijo.

Krema ob nanosu tudi prijetno navlaži kožo. Tako dobite v enem izdelku vse kar potrebujete za uspešen začetek dneva. Vaša koža bo zaščitena pred sončnimi žarki, ten kože bo izenačen zaradi obarvanosti zaščitne kreme, hkrati pa bo vaša koža optimalno navlažena. Po nanosu boste imeli na koži prijeten občutek, koža pa bo bolj mehka.

Uporaba tenirane kreme

Tenirano kremo Alga Maris z zaščitnim faktorjem, nanesite predno boste izpostavljeni soncu. Nanesite v zadostni količini, da izenačite ten in enakomerno zaščitite celoten obraz. Nanos kreme obnovite večkrat na dan, obvezno pa po kopanju, brisanju z brisačo in potenju.

Kljub zaščiti se izognite sončenju v urah, ko so sončni žarki najmočnejši. Zaščitite se z uporabo ustreznih oblačil in pripomočkov. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja