Allergika Sensitive prevleka za jogi - velikostni razred III

Allergika Sensitive prevleka za jogi je primerna za zaščito vašega jogija pred napadom pršic in posledično nastankom alergij.
526835 20777

Ocene in mnenja

Opis

Allergika Sensitive prevleka za jogi je primerna za zaščito vašega jogija pred napadom pršic in posledično nastankom alergij. Izdelek je idealna zaščita pred razvojem pršic ter ostalih snovi, ki bi lahko povzročile morebitno alergično reakcijo.

Allergika Sensitive prevleka - karakteristike

- velja za izredno učinkovito prevleko
- dokazana zaščita pred pršicami
- izdelek je prijeten na otip, svilnato mehak
- prevleka ne šumi
- material iz katerega je prevleka narejena se ne razteza oziroma ne spremeni dimenzij, ko ga peremo
- izdelek ima kar 12 let garancijske dobe
- karakterizira ga vrhunska Nemška kvaliteta

Allergika Sensitive prevleka za jogi  predstavlja vrhunsko zaščito pred alergeni, pršicami in drugimi mikroorganizmi, ki povzročajo neželjene alergijske reakcije ter zaplete z dihali ipd.. Tkanje prevleke Allerika Sensitive je tako fino ter posledično neprepustno, da ne prepušča nobenih mikroorganizmov.

Posebno tkanje ter vrhunska tehnologija poskrbita, da izdelek ne prepušča delcev na mikro nivoju, prav tako vrhunsko so narejene tudi zadrge, ki ne prepuščajo delcev, ker je bilo tudi preverjeno ter testirano na inštitutu.

Uporaba Allergika sensitive prevleke

Preden namestite Allergika Sensitive prevleko na jogi odstranite vso posteljnino iz jogija, jogij pa temeljito očistite ter sprhajte oziroma posesajte površino jogija, da odstranite večino alergenov, morebitnih iztrebkov pršic ipd..

Allergika Sensitive prevleko namestite na očiščen jogi in sicer tako, da je le-ta obrnjen nabočno stran. Pomembno je, da je notranja plast pod zadrgo enakomerno poravnana ter tako zadrga dodatno zaščitena. Nato na antialergijsko prevleko namestite svežo posteljnino, ki jo običajno uporabljate.

Tako ste naredili maksimalno ter največ za udbno spanje brez prisotnosti pršic ter mikroorganizmov, ki vas ponavadi spremljajo med spanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede