Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik - velikostni razred II

Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik  je primerna za zaščito vašega vzglavnika pred napadom pršic in posledično nastankom alergij.
526827 17517

Ocene in mnenja

Opis

Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik je primerna za zaščito vašega vzglavnika pred napadom pršic in posledično nastankom alergij. Izdelek je idealna zaščita pred razvojem pršic ter ostalih snovi, ki bi lahko povzročile morebitno alergično reakcijo.

Allergika Sensitive prevleka - karakteristike

- velja za izredno učinkovito prevleko
- dokazana zaščita pred pršicami
- izdelek je prijeten na otip, svilnato mehak
- prevleka ne šumi
- material iz katerega je prevleka narejena se ne razteza oziroma ne spremeni dimenzij, ko ga peremo
- izdelek ima kar 12 let garancijske dobe
- karakterizira ga vrhunska Nemška kvaliteta

Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik predstavlja odlično zaščito pred alergeni
Allergika prevleka je narejena iz tako kvalitetnih materialov, da ne prepušča morebitnih alergenov ter prašnih delcev. Prenos ni mogoč niti med porami zadrge, šivi - to posledično preprečuje prehod pršic ter sejanje njihovih iztrebkov po površini in v notranjsti vašega vzglavnika.

Trpežna ter uporabniku izredno prijazna prevleka
Izdelek Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik je narejena iz visoko kvalitetnih, gosto šivnih materialov, ki ne prepuščajo pršic ter njihovih  iztrebkov. Prevleka je pralna in si dr pri 60 stopinjah celzija. Opremljena je z dvostransko zadrgo, ki prav tako preprečuje vstop pršicam.
Prevleka ni narejena iz škodljivih materialov, ki bi zatirali razvoj pršic in posledično vplivali tudi na zdravje ljudi, zato je izdelek primeren tudi za najranljivejše skupine (otroke in dojenčke).

Allergika Sensitive prevleka je selektivno prepustna
Material iz katerega je prevleka narejena je selektivno prepusten - prepušča vlago ter zrak, ne prepušča pa pršic. Človek med spanjem v toplejših nočeh lahko izgubi tudi do 1 liter vode, zato je poglavitnega pomena za dober spanec ter kvaliteten počitek tudi učinkovito "dihanje" materiala.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja