Aniosafe Manuclear nežno milo

Aniosafe Manuclear nežno milo je izredno kvalitetno medicinsko milo, namenjeno in posebej priporočljivo pri pogostem umivanju rok.
28449 28449

Ocene in mnenja

Opis

Aniosafe Manuclear NPC HF nežno milo je izredno kvalitetno medicinsko milo, namenjeno in posebej priporočljivo pri pogostem umivanju rok.

Zaradi svoje sestave (ne vsebuje detergenta), ne razmaščuje kože. Ne vsebuje alergenov. Tako se izognemo draženju in različnim vnetjem kože, koža je namaščena in zaščitena. Zaradi svojega bakteriostatičnega in fungistatičnega delovanja na samem mestu (v plastenki in na dozatorju) preprečuje razvoj bakterij in gliv. Blago glicerinsko tekoče milo Aniosafe Manuclear uporabljamo kot osnovno sredstvo za higieno rok v bolnišnicah.

Lahko ga uporabimo tudi za umivanje celega telesa, lasišča, tudi za umivanje dojenčkov, pri nedonošenčkih ga redčimo na polovico z vodo.

Priloge

Sestavine

Eau, sodium C14-17 alkyl sulfonate, glycérine, cocamidopropyl betaine, sodium lactate, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate and PEG-7 glyceryl cocoate, sodium chloride, lactic acid. Aniosafe manuclear contient un colorant CI14720 et un parfum

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede