Curasept Proxi Prevention Angle medzobne ščetke, različne velikosti
Curasept Proxi Prevention Angle medzobne ščetke, različne velikosti
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Curasept Proxi Prevention Angle medzobne ščetke, različne velikosti

Proizvajalec: Curasept
Curasept Proxi Prevention Angle medzobne ščetke lahko izberete v eni od petih velikosti in s pomočjo prilagojenega ročaja pod kotom očistite medzobne prostore.
Cena: 12,89 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenčisti zobje, ustna higiena
Tip izdelkamedzobna ščetka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Curasept Proxi Prevention Mix Angle komplet medzobnih ščetk vsebuje pet različnih velikosti medzobnih ščetk na daljših ročajih za preprosto in učinkovito čiščenje medzobnih prostorov.

Značilnosti medzobnih ščetk

  • 5 različnih velikosti
  • daljši ročaj
  • omogočeno čiščenje pod kotom
  • učinkovito odstranijo zobne obloge
  • primerno za zobne vsadke, proteze in ortodontske aparate

Delovanje medzobnih ščetk Curasept Proxi Prevention Mix Angle

Medzobni prostori so lahko pravo skladišče zobnih oblog. Navadna ščetkan namreč ne seže do njih in tudi če si redno umivate zobe, dvakrat dnevno in ste pri tem zelo temeljiti, so vaši medzobni prostori verjetno polni zobnih oblog. S pomočjo posebno oblikovanih ščetk oziroma medzobnih ščetk Curasept Proxi Prevention Mix Angle boste te prostore lahko brez težav očistili.

V enem kompletu vam nudimo pet različnih velikosti medzobnih ščetk Curasept Proxi Prevention Mix Angle, vse od Ø 0,6 mm do Ø 1,1 mm. Zobne ščetke vam bodo pomagale, da boste na lažji način, pod kotom, očistili težje dostopne medzobne prostore. Z nekaj gibi boste učinkovito in neboleče odstranili zobne obloge. Hkrati pa medzobne ščetke prispevajo k zmanjšanju krvavenja dlesni ter pomagajo preprečiti slab zadah. Ker so primerno zasnovane, jih lahko uporabite tudi za čiščenje zobnih vsadkov, protez ter ortodontskih aparatov.

Pri izbiri velikosti zobne ščetke je pomembno, da izberete primerno dolžino, debelino in gosto ščetin. Pri izbiri pa morate biti pozorni še na samo jedro medzobne ščetke. To mora brez težav vstopiti tudi v najmanjše medzobne prostore, med uporabo pa se jedro ne sme upogibati. Posamezna velikost medzobne ščetke je določena s standardom ISO. Obseg ščetke pa je določen glede na premer ščetin.

Curasept Proxi Prevention Mix Angle zobne ščetke delujejo s pomočjo inovativnega sistema varne zaustavitve Safe Stop. Ta sistem zagotovi optimalno zaščito med ročajem ter ščetinami in hkrati preprečuje poškodbe dlesni. Ročaj pa je rahlo zaobljen, da boste pod kotom dosegli tudi najbolj zahtevne medzobne prostore.

Uporaba Curasept medzobnih ščetk

Medzobno ščetko uporabite za dodatno čiščenje medzobnih prostorov po vsakem ščetkanju zob.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenčisti zobje, ustna higiena
Tip izdelkamedzobna ščetka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.