Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK

Prehransko dopolnilo vsebuje pomemben element - biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

560553 919

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 5
Ocena izdelka:
Sara **** 16. 01. 2019 09:48
Meni so super. Se posebej v tem letnem casu mi dvignejo razpolozenje... tako imam vec volje za telov... Preberi več
PiKa **** 8. 08. 2018 10:07
Glede na stalno nihanje mojega razpoloženja, že več let in po nekaj zdravljenjih z antidepresivi, se... Preberi več
Marko **** 25. 12. 2017 16:08
Super Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dominor je naravno prehransko dopolnilo, ki uravnava neželene posledice stresa, saj med drugim vsebuje tudi biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Njegovo delovanje je klinično preizkušeno in dokazano nima stranskih učinkov. Omogoča nam ohraniti nadzor in nam pomaga pri uspešnem soočanju s pritiski iz okolja.


Revolucionarno prehransko dopolnilo je na voljo v obliki kapsul, ki vsebujejo 150 mg bioaktivnega peptida - hidrolizata, ki se pridobiva iz kakovostnih mlečnih bečjakovin. Dominor je dobitnik nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil.

Odmerjanje Dominor kapsul

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka dnevno in sicer najbolje pred spanjem. Vidni rezultati so občuteni že po 5 do 10 dnevih jemanja dodatka. V primeru, da ste psihično ali fizično bolj obremenjeni pa je smiselno dnevni odmerek povišati na 2 kapsuli na dan.

Naravna in klinično preizkušena učinkovina je vodilni evropski dosežek na področju prehranskih dopolnil. Patentirana učinkovina je dobitnica evropske nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil (HIE 2004).

Razvoj učinkovine je trajal 12 let. Njene lastnosti, delovanje in varnost so s predkliničnimi in kliničnimi študijami ugotavljali v laboratorijih Univerze Nancy iz Francije.

Prednosti Dominorja

- je povsem varno prehransko dopolnilo
- primerno tudi za najstnike od 14. leta starosti dalje
- ne povzroča alergij in drugih znakov preobčutljivosti
- izdelek je primeren tudi za osebe z laktozno intoleranco

Priloge

Sestavine

Vsebnost:

  V 1 kapsuli PDV/RDA*
Hidrolizat mlečne beljakovine z bioaktivnim peptidom 150 mg  
Biotin 0,016 mg 32%

*PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Sestavine:
(v padajočem vrstnem redu):  mikrokristalna celuloza (polnilo), želatina (kapsula), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), barvili E171 in E124.

Alergeni: Alergija na mleko je v osnovi alergija na mlečne beljakovine. Obstaja možnost, da boste dobili tudi alergijo na Dominor, ki pa je minimalna, saj je v Dominorju hidrolizat mlečne beljakovine – spremenjena oblika, ki nima takih alergenih lastnosti kot beljakovine v naravni obliki.

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Poporodna anksioznost!

Vprašanje: Začelo se je, ko sem odhajala iz porodnišnice. Tresla sem se. Počutila sem se nesposobno skrbeti za otroka. Zdelo se mi je, da imajo vse druge matere nekakšen čut za otroka,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Kako gibanje vpliva na srce in krvni obtok?
Po večini se srčna mišica okrepi z vzdržljivostno
vadbo, srčna storilnost se izboljša s povečano težo srca, z večjim srčnim volumnom in s povečano prekrvavitvijo srca. Krvni tlak se tako normalizira, celoten organizem pa je bolje preskrbljen s kisikom, saj se tvori več rdečih krvnih telesc. Srce se nauči delati varčno, pulz se v mirovanju zniža, elastičnost krvnih žil pa poveča. To prinese pomembne prednosti, ,saj se zniža tveganje za srčni infarkt, prav tako pa tudi nagnjenost k trombozi. Z izboljšanim venskim pretokom in s povečano elastičnost jo žil se zmanjša verjetnost nastanka krčnih žil in težav zaradi 'zastoja krvi. Izboljšana 'prekrvavljenost pa zagotavlja večjo zaščito pred poapnitvijo žil in arterijsko okluzivno žilno boleznijo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Carso Carso
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov