Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK
Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK
Oceni izdelek in zasluži
4.8 9

Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK

Proizvajalec: Carso

Prehransko dopolnilo vsebuje pomemben element - biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Cena: 14,97 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Težavanervoza

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Dominor je naravno prehransko dopolnilo, ki uravnava neželene posledice stresa, saj med drugim vsebuje tudi biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Njegovo delovanje je klinično preizkušeno in dokazano nima stranskih učinkov. Omogoča nam ohraniti nadzor in nam pomaga pri uspešnem soočanju s pritiski iz okolja.


Revolucionarno prehransko dopolnilo je na voljo v obliki kapsul, ki vsebujejo 150 mg bioaktivnega peptida - hidrolizata, ki se pridobiva iz kakovostnih mlečnih bečjakovin. Dominor je dobitnik nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil.

Odmerjanje Dominor kapsul

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka dnevno in sicer najbolje pred spanjem. Vidni rezultati so občuteni že po 5 do 10 dnevih jemanja dodatka. V primeru, da ste psihično ali fizično bolj obremenjeni pa je smiselno dnevni odmerek povišati na 2 kapsuli na dan.

Naravna in klinično preizkušena učinkovina je vodilni evropski dosežek na področju prehranskih dopolnil. Patentirana učinkovina je dobitnica evropske nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil (HIE 2004).

Razvoj učinkovine je trajal 12 let. Njene lastnosti, delovanje in varnost so s predkliničnimi in kliničnimi študijami ugotavljali v laboratorijih Univerze Nancy iz Francije.

Prednosti Dominorja

- je povsem varno prehransko dopolnilo
- primerno tudi za najstnike od 14. leta starosti dalje
- ne povzroča alergij in drugih znakov preobčutljivosti
- izdelek je primeren tudi za osebe z laktozno intoleranco

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

mojca; | 20. 08. 2012 02:00
/
te tablete mi je priporočil osebni zdravnik ker so na naravni bazi so učinkoviti in telo se nanj ne navadi vedno jih imam doma saj sem zelo zadovoljna z nimi
Eva; | 18. 06. 2017 21:54
Super delovanje!
Pozdavljeni!Pred mojim komentarjem,moram povedati, de sem zdravnica v pokoju.Dominor jeKRASNO IN UČINKOVITO "ZDRAVILO".Pomaga da si bolj optimističen, te umiri in na ta način ne potrebuješ (ali vsaj manj) "resnih" sedativov-antidepresivov kar je pa zelo pomembno!Preporočam vsem ki se zdajdejo v živjenski stiski.Po smrti moža ga redno uživam in sem se preblia brez ostalih tabet.Lep pozdrav Eva
Marko; | 25. 12. 2017 16:08
Super
Super
PiKa; | 8. 08. 2018 10:07
Zelo zadovoljna
Glede na stalno nihanje mojega razpoloženja, že več let in po nekaj zdravljenjih z antidepresivi, sem rekla, da poskusim Dominor.
Resnično lahko povem, da sem izboljšanje začutila že po prvi tableti. Trenutno jih jemljem 4 mesece in lahko samo rečem, da sem več kot zadovoljna.
Kaj je že to tesnoba, napetost, razdražljivost....? Super se počutim "I don't care"! :)
Vredno poskusiti!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Kako gibanje vpliva na srce in krvni obtok?
Po večini se srčna mišica okrepi z vzdržljivostno
vadbo, srčna storilnost se izboljša s povečano težo srca, z večjim srčnim volumnom in s povečano prekrvavitvijo srca. Krvni tlak se tako normalizira, celoten organizem pa je bolje preskrbljen s kisikom, saj se tvori več rdečih krvnih telesc. Srce se nauči delati varčno, pulz se v mirovanju zniža, elastičnost krvnih žil pa poveča. To prinese pomembne prednosti, ,saj se zniža tveganje za srčni infarkt, prav tako pa tudi nagnjenost k trombozi. Z izboljšanim venskim pretokom in s povečano elastičnost jo žil se zmanjša verjetnost nastanka krčnih žil in težav zaradi 'zastoja krvi. Izboljšana 'prekrvavljenost pa zagotavlja večjo zaščito pred poapnitvijo žil in arterijsko okluzivno žilno boleznijo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Kako premagati anksioznost?

Razbijamo tabuje in prvi med njimi je anksioznost. Spoznajte kaj anksioznost je, zakaj do nje pride in kako si lahko pomagamo, če opazimo anksioznost. Vedno bolj pogosta težava v sodobnem svetu lahko postane obladljiva, če sledite strokovnim... preberi več...

Poporodna anksioznost!

Vprašanje: Začelo se je, ko sem odhajala iz porodnišnice. Tresla sem se. Počutila sem se nesposobno skrbeti za otroka. Zdelo se mi je, da imajo vse druge matere nekakšen čut za otroka, da skrbijo zanj, le meni ga je manjkalo. Skrbelo me je prav... preberi več...

Nespečnost, razdraženost, prehranska dopolnila in alkohol!

Vprašanje: Pozdravljeni, zadnje čase imam velike težave z nespečnostjo. Vmes je bilo nekaj bolje, zadnja dva tedna pa spet huje. Namreč ne morem zvečer nikakor zaspati, zadnja dva tedna se mi dogaja, da 4,5 dni ne zaspim pred peto uro zjutraj,... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Glukozamin Pharma Nord, 90 kapsul

17,02 €

Plivadon, 10 tablet

3,76 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Težavanervoza

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.