x
Vse kategorije
Dr. Steinberger sok pšenične trave, 6x750 mL
Dr. Steinberger sok pšenične trave, 6x750 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Steinberger sok pšenične trave, 6x750 mL

Proizvajalec: Dr Steinberger
Koristen in ugoden za delovanje na človeški organizem.

Nujno opozorilo: v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!
Cena: 32,11 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPazljivo ravnanje

Ocene in mnenja

Opis

Pšenična trava oziroma iz nje iztisnjen svež sok sta že dolgo znana po svoji koristnosti in ugodnem delovanju na človeški organizem. Med vsemi elementi, ki jih vsebuje pšenična trava, je najpogosteje omenjen klorofil, ki ga je v mladi pšenični travi res obilo. Poleg klorofila sta v soku pšenične trave v večjih količinah prisotna še kalcij in železo. Kalcij je pomemben element strukture kosti in telo ga lažje sprejema, če je v hrani prisotnih dovolj drugih mineralov.

Sok pšenične trave vsebuje desetkrat več železa kot na primer špinača in je zato primeren za ženske v času menstruacije. Napitku iz pšenične trave je dodana mikro alga spirulina, ki vsebuje mukopolisaharide, aminokisline, devet pomembnih vitaminov ter več kot 14 mineralov.

Napitek ima visoko biološko vrednost in je prijetnega okusa. Zaradi visoke vsebnosti encimov je priporočljiv pri dietah.

Primeren je tudi za otroke in odraščajočo mladino.

Vsebnost (v 100 ml)

* energijska vrednost 268 kJ (40 kcal)
    * beljakovine 0,2 g
    * ogljikovi hidrati 9,5 g; od tega sladkorji 9,5 g
    * maščobe 0,1 g, od tega nasičene maščobne kisline 0,02 g
    * balastne snovi 0,4 g
    * natrij manj kot 0,01 g

Sestavine

sok pšenične trave, zeleni čaj (voda, zeleni čaj), jabolčni sok, limonin sok, mikro alga spirulina, sok agave in stabilizator pektin.

Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 127 ml soka ustreza 1 krušni enoti.

Priporočamo, da zaužijete 100 ml napitka dnevno, najbolje po zajtrku.

PRIPOROČEN JE IZBOR POŠTNE OPCIJE: PAZLJIVO RAVNANJE

Izdelek je steklen in lahko se tekom prenosa in poštne dostave tudi razbije. Neustrezna izbira poštne opcije lahko vodi do poškodbe blaga in nastanka nepotrebnih stroškov.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Intenzivni trenutki obsegajo predajanje intimnosti tukaj in zdaj. Vključujejo spontano obračanje drug na drugega. To so trenutki, v katerih ima otrok občutek, da ga sprejemate z njegovo radostjo in bolečino. Takšni trenutki iz otroštva lahko v odrasli dobi postanejo zelo dragi spomini: "Ko sem bila majhna, me je oče metal v zrak, mi dovolil, da sem mu glavo položila v naročje, me objel, ko sem jokala, in me zares razumel, ko me je bilo strah."

Otroci so sijajni učitelji doživljanja intenzivnih skupnih trenutkov, če smo se pripravljeni učiti.

Otroci nas lahko naučijo vse o čustveni povezanosti oziroma nas o tem znova naučijo, če smo to pozabili. Dojenčki, ki so doživeli dovolj intenzivnih skupnih trenutkov, kmalu postanejo pravi strokovnjaki zanje. Veliko dojenčkov zna neverjetno intenzivno strmeti v oči. Z neznanci se lahko celo pomenkujejo s pogledi. Če torej stopite v kavarno, se pogosto zgodi, da kakšen dojenček prestreže vaš pogled in potem se na lepem znajdete sredi krasnega zaupnega spoznavanja, čeprav je dojenček lahko v drugem kotu prostora, polnega ljudi. Če pa je vaša sposobnost za zaupnost uničena ali je v otroštvu niste nikoli ustrezno razvili, potem vas dojenčki ne morejo 'uporabiti' pri takšnem izjemno pomembnem oblikovanju možganov.

Nekatere družine so kot ustvarjene za pozitivne intenzivne skupne trenutke, druge pa ne. V nekaterih družinah se preprosto odvadijo resnično srečevati, zato se tam ne more zgoditi nič lepega. To se še posebej dogaja, ko so otroci starejši in postane družinski dom samo še prostor za solistična dejanja v različnih sobah. Včasih je za izboljšanje družinske kulture potrebno zelo malo. Če se vam zdi, da ste se odtujili in se situacija ne premakne z mrtve točke, razmislite o tem, da bi se z otrokom oglasili pri svetovalcu ali začeli družinsko terapijo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPazljivo ravnanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.