Dr. Temt Vitamin C kompleks ampule

Ampule so zasnovane tako, da pomladijo in ščitijo kožo pred okoljskimi vplivi.

19349 19349

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

primerno za vse tipe kože.

Opis:

ampule so zasnovane tako, da pomladijo in ščitijo kožo pred okoljskimi vplivi. Lahko jih uporabite skupaj Dr. Temt maskami ali kremami za bolj intenzivno regeneracijo.

Značilnosti in prednosti:

* se lahko vmasirajo v kožo.
* so združljive z drugimi Dr. Temt izdelki za bolj intenzivno regeneracijo.

Uporaba:

nanesite po čiščenju, vsebino ampule vtrite v kožo z nežno masažo. Pustite učinkovati na koži 10-15 minut, nato sperite.

Priloge

Sestavine

AQUA, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, SODIUM PCA, GLYCINE, FRUCTOSE, LNOSITOL, ASCORBYL PALMITATE, NIACINAMIDE, CELLULOSE GUM, SODIUM LACTATE, UREA, LMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, ASCORBIC ACID, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ribji file položite na veliko alufolijo in začinite z najljubširni dodatki (na soncu sušenim paradižnikom, nasekljanim česnom in rezinami limone). Rahlo poškropite z vodo, vinom ali sadnim sokom. Pecite v pečici na 175 "C, dokler se ne skuha, navadno okoli 20 minut.

Ob sredah zmešajte konzerviranega lososa ali tuno z nekaj repič nega olja in narezanim korenjem in jabolki. Uživajte s polnozmatim kruhom in listnato zeleno solato.

Bi radi sveže? Ne odvračajte se od ribogojniških rib. Kljub strašljivim naslovom o onesnaženju
s PCB-ji in okoljskih težavah, ki jih povzročajo ribogojnice, pa vzrejeni losos ne vsebuje več toksinov kot kos piščanca, pravijo strokovnjaki. In »vsebuje enako količino omega-3 maščobnih kislin kot divje ribe,« pravi dr. Alice Lichtenstein, ki vodi laboratorij za kardiovaskulamo prehrano na Univerzi Toofts v Bostonu.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja